Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik nagyrésze miért nem szeret nyalni?
Figyelt kérdés
Bezzeg a szopást elvárják..2019. dec. 9. 07:59
1/14 anonim válasza:
Szerintem majdnem mindenki szeret nyalni egy finom puha forró puncit. Aki nem azzal problémák vannak, de "nagyrésze" szereti. Az már más tészta hogy nem tud...
2/14 anonim válasza:
Mert sok férfitársam egy önző dög. :D
Saját részről nem értem mit nem lehet benne szeretni, mikor annyira jó!
5/14 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Nekem a szex nem is az igazi, ha nem nyalhatok. Isteni belebújni a punciba.
7/14 anonymousreview60 válasza:
Ha leszopnak cserében sem bánom, de nyalni viszonzatlanul is imádok. Rossz szériát fogtál ki erre nem kapható vagy önző pasikból.
9/14 anonim válasza:
Lehet higéniai gondok vannak a dolog mögött.
10/14 anonim válasza:
Szerintem sokkal több pasi szeret és hajlandó nyalni, mint ahány nő szopni. Úgyhogy én inkább fordítva tenném fel ezt a kérdést, mert az, hogy a nő nem hajlandó szopni, valószínűleg sokkal gyakoribb... amúgy azért, mert a nőt nagyon nehéz orgazmushoz juttatni, egyszerűen nem lehet tudni, mi a jó neki, vagy hogy csak megjátssza-e. A férfi sokkal egyszerűbben van összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!