Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nyalni szerettek jobban, vagy azt, ha leszopnak tieteket?
Figyelt kérdés
2019. dec. 1. 21:57
2/16 anonim válasza:
Mindkettő kell nekem! Ha csak az egyik van akkor hiányérzetem van!
3/16 anonim válasza:
Ha arcomra ül a bige és úgy nyalom szét, ficánkolok a hüvelyben a nyelvemmel...F
4/16 anonim válasza:
Én egyértelműen nyalni szeretek a legjobban. 24F
5/16 anonim válasza:
Ez nálam hangulatfüggő. :)
Általában nyalni, mivel imádom a nyelvemmel kényeztetni a partnerem és nagyon rosszul érezném magam, ha nem lenne lehetőségem arra, hogy a számra üljön a puncijával. A lányokon elég olyan testrész van amiért megvesznék, hogy nyalogathassam. De van olyan is amikor csak szimplán kényelmesen hátradőlnek a fotelben és várnám a gyönyört. Ez általában olyankor van amikor nagyon fáradt vagyok.
6/16 anonim válasza:
Eme dilemma feloldására találták ki a 69-esést. :)
7/16 anonim válasza:
Nagyon szeretem ha szopnak, főleg ha egy fiatal csaj teszi...30+F
8/16 Barnabas333 válasza:
Nyalni. Kár, hogy egy nő se keres nyalószolgát... 41f
9/16 anonim válasza:
Én is a nyalás parti vagyok! Imádom érezni a punci ízét és az illatát! Nekem is a kedvencem, ha az arcom fölé térdel a lány és úgy nyalhatom orgazmusig omlósra a csiklóját.
48Ffi
10/16 anonim válasza:
Azt jobban élvezem ha leszopnak.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!