Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha nem izgat fel, hogyha leszopnak?
Nekem aztán nem baj...
Mondd meg neki hogy nem szereted a szopást. Egyszerű volt igaz?
Hát ne így, hogy bocs de kösz nem.
Hanem beszéld meg vele szépen, hogy te ezt nem szeretnéd, szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy nem varsz el tőle ilyet, mert szerinted ez undoritó.
Egyebkent lehet tetszene nem tudhatod, mert nem csinalta meg senki neked. En szerintem semmi undorito nincs benne. En nagyon szeretem csinalni. Ha előtte megfurdesz akkor tiszta illatos lesz es nem muszaj semmit sem lenyelnie. Te nem tudhatod, de semmilyen ize nincs. En peldaul a tusfurdojet szoktam erezni. Tehat nem kell elmenned a szajaba, mert az megertem, h undoritonak tartod, de annyi h a szajaba veszi, szerintem azzal nincs baj. Es sok lany igenyt tart ra.
Persze most mondhatnam bagoly beszel verebnek ugyanis en pedig a nyalassal vagyok ugy ahogy te. Szoval áh engem szornyen zavar. Na de egy szo mint szaz. A lanyoknal is elofordulhat valami amit nem szeretnek annyira, akarcsak nalad. Beszeljetek meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!