Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hogyha egy férfi heti 2 szer kívánja a szexet 33 éves korában az mennyire elég? Tartós párkapcsolat esetén? Fejtsétek ki a véleményetek
Ez a no vermersekletetol fugg, hogy tobbre vagyik vagy sem ha o tobbre, akkor lehet belole elegedettlenseg..
De sztem nincs vele gond, nalunk kb. atlag heti 2-3van,a ferjem is 33.
Nalam pl az is szamit, hogy a ciklusom melyik reszen jarok.. neha tobbre vagyok, neha inkabb nyugira:)
De egy kapcsolat kompromisszumokon alapul, es gondolom ha odabujik combfixben fuzoben a no a parjahoz, nem kuldi el a pasi, mert mar megvolt a heti 2:) Meg kell beszelni elegedett e a mennyiseggel.
Nekem eleg lenne, a parom majdnem 40, de nala meg a napi 2 dominalna. Altalaban igy is 7-9 alkalommal egyutt vagyunk.
Sokmindentol fugg.
Nekem a heti 2-3 néha kevés de alapvetően el lehet fogadni az egy alap rendszeres szex végülis de nekem ennél több kell általában.
24N
A változatosság gyönyörködtet!
Vagy?
Ha jó az alany, jó az állítmány...
Nekem az igényem heti 3-4, de van, hogy több is lenne.
Ha ennél kevesebb, akkor általában betegség áll a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!