Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes nők miért veszik termész...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért veszik természetesnek, hogy nekik szabad a párjukon kívül más férfiak intim testrészeit taperolniuk miközben fordított esetben teljesen kiakadnának?

Figyelt kérdés

Nem egy ismerősömnek volt már dolga olyan nővel, aki eléggé kettős mércével állt a fogdosáshoz. Legutóbb, néhány hete az egyik haverom szakított a barátnőjével, mert az nőnapon chippandale showra ment és utólag kiderült, hogy letaperolta az egyik vetkőzős fiú farkát. Ráadásul ezután még a csaj volt felháborodva és olyanokat mondott, hogy "mi az, hogy ilyen apróságért kidobják?" meg "csak szórakozás volt" és ilyen kifogások. Amikor a haverom visszakérdezett, hogy fordított esetben mi lett volna, vagyis ha ő taperolta volna egy sztriptíztáncosnő melleit vagy pináját, akkor bezzeg a csaj egyből rávágta, hogy szakított volna. De arra már nem tudott válaszolni, hogy akkor vele miért kellene elnézőbbnek lenni.

Egy egyetemi ismerősöm azért szakított, mert a nője, aki szintén egyetemista megfogdosta egy nigériai cserediák farkát. Megint a nő volt kiakadva, hogy miért kell ilyen "apróságért" szakítani vele, meg olyan kifogásokkal jött, hogy "csak kíváncsi volt, hogy milyen egy néger farok", meg "a nőknek el kell nézni az ilyet, ha néger pasiról van szó". Bezzeg amikor azt kérdezték tőle, hogy akkor a pasijától eltűrné-e, hogy az ázsiai nők pináját ujjazza, mert kíváncsi rá, hogy az milyen szűk, meg egyetért-e azzal, hogy elnézőbbnek kell lenni a férfiakkal, ha ázsiai nőkről szó, egyből tiltakozott.

Egy másik haverom egy házibuli közben (amin én is ott voltam, én is láttam az esetet) dobta a nőjét, mert az szabályosan letámadta egy másik férfi ágyékát. A másik férfin szoros nadrág volt, így kidudorodott a szerszáma amikor leült. A nő meg szó nélkül odaült a pasi lábára és elkezdte markolászni a férfi intim testrészeit. A férfi egyből megpróbálta leszedni a nő kezeit az ágyékáról, erre a nő meg elkezdte cukkolni, hogy miért nem hagyja magát. Ezt a haverom is látta. Persze ez a csaj is nagyon fel volt háborodva a szakítás miatt, és olyanokkal védekezett, hogy "az más, ha nő taperol", meg egy kicsit részeg is volt, "nem tehet arról ami történt".

Megint egy másik haverom meg azután dobta a nőjét, hogy az ellenállhatatlan kísértést érzett arra, hogy megfogdossa egy ló péniszét. A nő már régóta ki akarta próbálni a lovaglást ezért a haverom úgy akart kedvezni neki, hogy elvitte lovaglásra. Amikor a csaj meglátott egy csődört egyből odament hozzá és a pénisze után nyúlt. Mielőtt megfogta volna a barátom visszafogta a kezét, ettől csaj teljesen kiakadt, hogy "mi az, hogy nem foghatja meg", "márpedig ő meg akarja fogni". A haverom úgy reagált erre, hogy akkor nyugodtan fogdossa csak, de innentől kezdve már nincsenek együtt. A csaj itt is felháborodott és még neki állt feljebb.

Mit gondolnak ezek a nők? Ha ők elfogadhatatlannak tartják, hogy a pasijuk más nők intim testrészeit fogdossa, akkor miért gondolják, hogy nekik viszont szabad más férfiak intim testrészeit fogdosni? Ha ők nem tűrik, hogy pasijuk ilyet tegyen, akkor miért várják el, hogy a pasijuk viszont elnéző legyen velük ilyen esetben? Miért lenne más a farokfogdosás mint a pina- meg mellfogdosás?

2017. ápr. 23. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
nem gondolja így egy értelmes nő sem
2017. ápr. 23. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen csaj ismerősöm, de ezekkel nem kell foglalkozni.Szintén vetkőzős srác volt és álló nagy farka volt és úgy gondolta, hogy meg kell markolásznia.

Volt belőle cirkusz, de amúgy szerintem ilyenkor ők is tudják, hogy hibáztak, csak nehéz bevallani.

2017. ápr. 23. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Elég rasszistán hangzik ez a sztori.
2017. ápr. 23. 16:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi benne a rasszista?
2017. ápr. 23. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem teljesen jogosan voltak a pasik felháborodva. Viszont arra meg, hogy miért gondolják, hogy nekik szabad ez olyan dolog, hogy egy nő hisztizhet meg sírhat a pasit meg lenézik és gyengének mondják, ha nyilvánosan sír. Viszont, te azt mond el nekem miért van, hogy egy pasi lefeküdhet akárhány nővel az még dicsőségnek is számít, de ha egy lány már a második vagy harmadik (több hónapos kapcsolatát éli) és mégis lekurv*zzák? És ez nem velem történt meg, de ismerek több olyan lányt akivel igen. Ez van. Van, ami a lányok kiváltsága és van ami a pasiké! DE ez szerintem sem normális, hogy ezek a lányok más intim testrészét fogdossák. Talán még a lovasat megértem, bár engem nem vonzanak az ilyesmik, de most az hogy egy állatnak meg fogja egyszer azt nem értem miért akkora dráma, azon kívül, hogy ilyesmi izgassa, ami egy kicsit durva.

18/L

2017. ápr. 23. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

Gyanúsan sok a farok-fogdosós nő a környezetedben.

Ez számomra inkább a szexuális fantáziádnak tűnik, mint életszerűnek. xD

2017. ápr. 23. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha hülye libák társaságba jársz, ne lepődj meg... szerintem minden épeszű nő fel bírja fogni a tetteinek a súlyát... Amúgy meg elég lüke gondolat, hogy egy néger pasiét minden áron megkell fogdosni, nézni...

(Akkor én állandóan meg kéne vizsgáljam a munkahelyemen a hallgatókat, mert elég sok néger jár orvosira...)

2017. máj. 13. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Pont húsz éve történt (most 40f),hogy katonaként pont eltávon voltam otthon.Volt egy kis könnyűvérű barátnőm.Egyszer az egyik barátnője is velünk volt,és egy srác lakásán voltunk,akivel akkor volt alakulóban a kapcsolata ennek a bizonyos barátnőnek.A srác kiment a konyhába,addig a két lány között feküdtem,a csajom balról ült,a másik lány jobbról.Hát...felizgultam,és vékony melegítőben nagyon látszott.Ez a barátnő pedig szépen megfogta a csajom orra előtt ::)).A csajom odaszólt "még egyszer meg ne próbáld,mert letöröm a kezed"

Másnap strandra mentünk.Ekkor egy másik barátnője jött.Egy langyos vízű medencében voltunk,és ott leszedték rólam a fürdőgatyát,és összevissza fogdostak...kérdeztem "párom"...

-neki lehet ?

-igen,neki lehet...

A nap végén kéz a kézben mentem haza,egyik jobbról másik balról :))

De ugyanezzel a lánnyal volt még 1-2 fura sztori,de azt most nem írnám le :)

Szóval én hiszek a kérdezőnek,biztos nem a fantázia szüleménye,amit leírt,hiszen már 20 éve én is átéltem

2017. máj. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!