Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem vonz hogyha a páromnak izzadt illata van a testszaga vonz ha izzadt az mennyiben baj?
Figyelt kérdés
2017. máj. 12. 19:16
1/7 anonim válasza:
Semennyire. Amikor az én párom picit izzad pl tornázás közbe, felizgat. Ez a kémia :D
De ha már ömlik róla a víz, eee...menjen zuhizni. Majd ott tisztán dugunk :D
2/7 anonim válasza:
A feromon jelen van az izzadtságban is. Szerintem természetes. Engem is izgat a másik testszaga.
4/7 anonim válasza:
Nem baj. Engem is vonz ha érzem a párom testszagát. 46/F
5/7 anonim válasza:
Én a pàrométól,sőt sajàt izzadt szagomtol is undorodom.Szerencsere nem vagyok izzadós.
6/7 anonim válasza:
A friss izzadtság szaga izgatja a nőket, a többnapos taszítja. Az ettől eltérő esetek nem feltétlen kórosak, hacsak nem az állott testszag tetszik neked. Mert az már kicsit gáz is.
A friss izzadás ha jól tudom a ferromon kibocsátást is fokozza.
7/7 anonim válasza:
Én imádom a párom testének a szagát. Szerintem ez természetes és ha valaki kimondottan büdös, az az egészségtelen táplálkozás és a túl sok kence használata miatt van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!