Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyiben kell változtatnom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben kell változtatnom a technikán ha a párom körül van metélve?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy orálnál vagy ha kiverem neki mit csináljak másképp?
2017. jan. 26. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit, ugyanúgy működik minden. Én is körül vagyok metélve, tudom! :) 32f
2017. jan. 26. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Szeintem azért nem egészen ugyanaz #1. ,én is tapasztalatból mondom.! Embere válogatja ezt is,de nekem pl. a "dörzsölés" nagyon rossz,a szárazon izgatással egyetemben,és bármennyire ir nehéz felhúzni a makkra a bőrt,én pl. anélkül nem tudok elmenni. Vigyázz hogy ne csússzon el a kezed,fogd meg lejjebb a szokásosnál,ha kell szorítsd is ehhez,de nem mindegy mely pontokon szorítod,általában oldalról fájós, alul-felül lehet nyomkodni
2017. jan. 27. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Utolso, nalad nem hiszem hogy minden oke lenne. Milyen bort, ha valaki korul van metelve? Ez inkabb hangzik egy eros fitymaszukuletnek, ahol valaki "megtanulta" hogy lent tartsa a bort, mert kulonben allandoan fajna. Ha valaki korul van metelve normalisan, akkor semmilyen oldalrol nincsen fajdalma, teljesen atlagos.

A modszereket embere valogatja, kerdezo. Az en parom is korul van metelve, es ugyr azt mondjak, hogy olyankor erzeketlenebb lesz a penisz es az erosebb izgatast fogja igenyelni, nala megis az van, hogy az iszonyat gyenged erinteseket szereti, az erosebb fogast egyaltalan nem birja. A kezmozdulat ugyanaz melle :D. Egy a lenyeg, hogy ne hagyj szarazon semmit.

2017. jan. 27. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
#3,én a 2.vagyok,nincs szűkületem,írtam is hogy "szinte" nincs fitymám-ergo nincs mi beszűkülne,tisztában vagyok a fogalmakkal,te kevésbé...de nem bántásból mondom. Én csak segíteni akartam a kérdezőnek... Mindenkinél máshogy sikerül a körülmetélés,minimális húzogatni való bőr marad általában,nagyon ritka akinél nem...
2017. jan. 27. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Van részleges és teljes fajtája a körülmetélésnek, nézz utána. Pont hogy az a ritka, ha valakinek valamilyen egyéb egészségügyi okból nem tudják teljesen "lenyisszantani". Ezért is furcsa, hogyha valaki körülmetéltként írja, hogy nehézkesen, de muszáj felhúznia a bőrt, mert máshogy nem megy, meg amúgy is fáj bizonyos oldalakról. Gondolom, volt valami egyéb problémád, és ezért sikerült így megoldani, de normál átlag esetben (pl. akit gyerekként metélnek körbe), ott semminek nem szabad maradnia, és fájnia sem szabad. Olyan rész, amit meg fel lehet húzni a makkra, az nem teljes körülmetélés, csak részleges.
2017. jan. 27. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Körülmetélésem előtti és utáni tapasztalataimat összehasonlítva szerintem az alábbi különbségek vannak:

Orál: sok különbség nincs, bár értelemszerűen a fitymával már nem lehet játszani. A makk alatti árok viszont nagyon szereti a törődést, nem csak a fék felőli oldalon, hanem körben mindenütt.

Kézzel: a bőr fel-le húzgálása itt nem működik, csúsztatni kell a kezed rajta, ezért legyen mindig nedves (nyál, síkosító). Maguk a mozdulatok nagyjából ugyanolyanok, csak figyelj, hogy ne húzd a bőrt a farok tövétől felfelé, mert az szerintem nagyon kellemetlen.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, írj, ha van még kérdés.

2017. febr. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!