Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyakoris csajok nagyrésze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakoris csajok nagyrésze tényleg mindenért dobja a pasiját?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy tényleg olyan hamar megy-e a szakítás...

Elég, ha a pasi egy kicsit is furcsább dolgot kér vagy tesz pl, hogy nézhesse meg pisilés közben a lányt, vehesse fel a fehérneműjét, esetleg szubmisszív alkat, vagy szereti, ha izgatják az ánuszát stb.

És most nem a megrögzött fetisisztákról beszélek, csak normál srácokról, akiknek vannak picit különösebb vágyai.

Nagyon sok olyan válasz jön ezekre a kérdésekre, hogy "Kuka", "Dobnám", "Pofán verném" stb. Persze nem mindneki reagál így, de azért feltűnően sokan, és még csak nem is azt mondják, hogy nekik ez nem fér bele, hanem, hogy megaláznák a férfit, aztán szakítanának vele.

Szerintetek ez a valóságban is így történik? Ilyen semmiségeken mennek tönkre kapcsolatok?

És ismétlem, nem azt mondom, hogy egy lány (vagy egy srác) akármit meg kell tegyen a párjáért, sőt jó, ha valaki tisztában van a saját vágyaival és korlátaival, na de rögtön dobni valakit, pusztán egy kérés miatt...

(21L)

2021. jan. 15. 10:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
Ne izgulj, az itt tobzódó lányok a seggét is kinyalnák a barátjuknak ha gazdag és jómódú. De itt adni kell a válogatós királykisasszonyt.
2021. jan. 15. 11:33
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Az életben nincsenek ilyen extra vágyak szerintem, csak azoknál van ez képbe akik még nem voltak nővel. Többnyire a fiatal szűz fiúk verik ezekre, aki kapcsolatban van az bőven megvan a sima szexxel. Kérdező gondolom te is fiú vagy, hidd el ha lenne egy több éves tartós párkapcsolatod eszedbe se jutna ilyesmi hogy női ruhát vegyél fel. De a kérdésre válaszolva, ha valaki váltogatja a partnereit alapból és nem szereti akkor simán dobná ilyenekért, aki meg szereti a másikat az meg vele maradna bármi van.
2021. jan. 15. 12:13
 13/17 anonim ***** válasza:
19%
12# Az hogy valaki nem mondja, nem azt jelenti hogy nincsenek fantáziái.
2021. jan. 15. 13:22
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Többségükkel nem értek egyet, de tök jó, hogy normális vélemények fogalmazódtak meg.

#12 - Tudom, eléggé adja magát, de tényleg nem fiú vagyok, illetve tartós párkapcsolatban élek. Én ezzel együtt sem idegenkedem a felsorolt dolgok egyikétől sem.

2021. jan. 15. 13:41
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj ezekkel az "apróságokkal", hogy marja az embert belülről, ha nem élheti ki. Most én hiába néznék el egy akármilyen fétist, ha nem leszek benne partner, akkor idővel elmegy máshoz ezt kiélni. Én pedig nem akarom azt, hogy megcsalás legyen a kapcsolatból egy rohadt fétis miatt, ezért vagy olyan vágyai vannak a partnernek, amiket tudok teljesíteni és szívesen teszem, vagy olyan vágyai vannak, amikben én nem akarok partner lenni. Ebben az esetben viszont nincs értelme együtt maradni, mert senki nem akarja azt, hogy egy fétis miatt romoljon meg a kapcsolat, és kukába kelljen dobni pl.2 évet az életéből. N
2021. jan. 15. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Az érvelésed helytálló, egyetértek abban, hogy csakis olyan fétisnek van helye a kapcsolatban, amelyet mindkét fél képes tolerálni. Egyúttal kiemelnék két dolgot, amely árnyalja a képet.

Egyrészt szerintem fontos a párbeszéd és a nyitottság. Tegyük fel, valami bizarr dologra kér a partnered. Egyetértek veled, hogy a folyamat végén csak a konszenzus elfogadható, az egyoldalú megoldások nem (abban is 100%-ban egyetértünk, hogy miért). Ugyanakkor a konszenzust szerintem építjük, nem találjuk. Szerintem vannak olyan esetek, ahol van kölcsönösen jó megoldás, ha adunk esélyt a párbeszédnek, vagy akár magának a kérésnek is. Szakítani utána is lehet.

Másrészt szerintem a kérdés nagyrészt arra irányult, hogy miért kell elítélni megvetni valakit azért, mert van valami eltérő fétise. Veled ellentétben az emberek többsége nem azt mondja, hogy "én nem akarom kielégíteni a vágyaidat, ezért sajnos nincs jövőnk", hanem azt, hogy "undorító vagy, olyat normális ember nem csinál!".

Kicsit tudományosabban: te egy felelős értékítéletet vezettél le, a kérdező viszont az emberek morális ítélkezésére utalt a kérdésében, ami neked a hozzászólásod alapján nem kenyered. Ami nagyon király! :)

2021. jan. 18. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:
nagyon sok a dobnám reakció ?? aki elhatárolódik ezektől a dolgoktól írják ezt hogy jajj kuka dobnám stb.. most egy ilyen feltett kérdésre jön mondjuk 10-20 válasz .. ha mind azt írja kuka is elenyésző csak ezek mellett akik elfogadják már nem merik írni, hogy nincs ezzel semmi gond mert mi leszünk a legnagyobb beteg gondolkodású pervert állatok :D :D vagy valaki retteg, hogy lepontottáz :D én spec pont leszarom ha külditek a pirosat :) jó éjt
2021. jan. 21. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!