Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nagyrészének ez miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.

A lényeg a következő:

A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.

Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.

Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.

Mi értelme van ennek?

Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.

2021. márc. 17. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/117 anonim ***** válasza:
80%
Tudod mi a szánalmas? Amikor valaki az erőszakot természetesnek veszi ha visszautasítják.
2021. márc. 17. 10:54
 2/117 anonim ***** válasza:
29%

Jogos!

Egyszer volt egy csajom aki felállította kézzel a dákómat, aztán közölte, hogy most neki több nem fér bele.

Azt hittem szétverem a fejét, de nőt nem ütök meg.

Más lehet megtette volna.

2021. márc. 17. 10:55
 3/117 anonim ***** válasza:
76%

"Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse."

Bármikor így dönthet, semmi rosszat nem látok ebben. Akkor kivered magadnak, ennyi. Nem pedig erőszakoskodsz. Ember vagy nem állat.

2021. márc. 17. 10:56
 4/117 anonim ***** válasza:
20%
Amikor már akció lenne és meglátja ami a pasi gatyájában van és “köszi, ezt nem”
2021. márc. 17. 10:56
 5/117 anonim ***** válasza:
33%
én inkább azon akadnék ki ha ilyenkornem dugna meg a pasi
2021. márc. 17. 10:57
 6/117 anonim ***** válasza:
72%
Ez az egész dolog másról szól, nem az erőszakról. Kb 2-3 éve kezdődött ez a mee too izé, és azóta a sztárok felhasználják mások lejáratására, illetve hírnevet lehet szerezni vele, meg nem utolsó sorban nagy pénz is van benne.
2021. márc. 17. 10:57
 7/117 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem téged jól megúsztatott egy csaj és ez a sírás/rívás. Lehet, 5-6 centi van a gatyában 😂😂
2021. márc. 17. 10:59
 8/117 anonim ***** válasza:
46%
Túl van ez tolva rendesen. Ne dugj meg nőt, ne bámulj meg nőt, ne mondj semmi szexuális tartalmú dolgot. Ha ez eddig is így ment volna kihalt volna az emberiség.
2021. márc. 17. 10:59
 9/117 A kérdező kommentje:

Nem, mivel értelmes nőkkel kezdek.

Ha valaki feljön a szobára, nem gyerekeskedik, hanem akkor már van szex.

Egyébként nem pártolom az erőszakot, de aki ezek után belefut, az hülye.

Ennyi.

2021. márc. 17. 11:01
 10/117 anonim ***** válasza:
71%
szerintem inkább te vagy szánalmas kérdező, arra nem gondoltál, hogy a nőnek valami nem jött be rajtad és azért lépett le, joga van azt mondani, hogy kösz nem, tudod a mai világban, ha egy csaj felmegy hozzád az nem azt jelenti, hogy akkor megkenheted, mint a vajaskenyeret, ha ilyet keresel, akkor menjél a piroslámpás negyedbe
2021. márc. 17. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!