Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nagyrészének ez miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyrészének ez miért mániája?Nem érzik magukat szánalmasnak?

Figyelt kérdés

[link]

Mielőtt elkezdődne a sírás/rívás, halistennek vannak értelme nők a környezetemben, akik így látják, mint én.

A lényeg a következő:

A nő egész végig húzza a fejét a pasinak és még a szobába is felmegy hozzá, ahol aztán tovább játssza az agyát.

Majd mikor már akció lenne, akkor úgy dönt, hogy mégse.

Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.

Mi értelme van ennek?

Ez legalább annyira szánalmas, mint amikor valaki a vonatról mutogat a cigányoknak tisztes távolból, aztán mikor később összefutnak és szétcsapják a fejét, akkor meg sír.

2021. márc. 17. 10:52
 61/117 anonim ***** válasza:

Csak a kérdés nem erről szólt.

2021. márc. 17. 14:14
 62/117 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kerdezo, meg mindig inkabb te nem fogod fel a valaszokat. nem tudom, tenyleg ennyire sotet vagy-e, vagy csak direkt akarsz provokalni, de mindket eset eleg elkeserito.

mit is akarsz tulajdonkeppen a kerdessel elerni? milyen valaszokat varsz? hogy majd bologatunk, hogy ‘igen, szanalmas, csunya nok, szegeny allofarku palikat nem szabad am elutasitani, mert a vegen meg megeroszakolnak!’ vagy mi?!

‘nem tudjátok felfogni, hogy a valóságban vagyunk, nem elméletben, így az, hogy kinek mihez van joga, senkit nem érdekel’ - majd erdekelni fogja oket, ha a no a sarkara all es feljelenti a gyokeret nemi eroszakert vagy szexualis bantalmazasert. lattunk mar erre egesz szep peldakat, es igen, karrierek, hazassagok, eletek mehetnek tonkre, amiert valaki nem tud parancsolni a kanossaganak es emiatt bantalmaz egy not. megeri? azt mondod, senkit nem erdekel, mihez van jogunk, megis te meg a hozzad hasonlok jottok ide vergodni, hogy fuj, csunya nok, nem ultek bele a fa szba..

engem nem erdekel, ha allva hagylak, mert nem tetszel, vagy elment a kedvem, nem foglak sajnalni. de ha ne adj isten’, ezek utan megeroszakolsz, vagy bantalmazol, akkor azt meg fogod emlegetni, azt garantalom. aztan lehet hisztikezni, hogy senkit nem erdekelnek a jogaink es hogy ‘huzogattuk az oroszlan bajszat’, idiota.

2021. márc. 17. 14:18
 63/117 A kérdező kommentje:
Nem tudom mire jó az, hogy húzza a palinak az agyát.
2021. márc. 17. 14:21
 64/117 anonim ***** válasza:
86%

‘Természetesen ilyenkor jön az erőszak meg a többi, aztán vinnyog, hogy megbasz)))K a pi+++ját.‘

remelem, majd a bortonben te is vinnyogni fogsz, ha egy-ket jolfeljett kancigo megbassza a popsikadat. mert ugy tudom, a nok elleni eroszkot meg a bunozok kozott se nagyon toleraljak es az ilyen novero nyomorultak bajat jol ellatjak a tobbiek. aztan majd mehet a vinnyogas vérző seggel, te nogyulolo kis gyoker.

2021. márc. 17. 14:22
 65/117 anonim ***** válasza:
100%

‘Nem tudom mire jó az, hogy húzza a palinak az agyát.’

semmire. de attol meg megerdemli az eroszakot vagy mi?

amugy sokszor nem ‘huzza az agyat’ egyszeruen csak elmegy a kedve a szextol, a pasitol, meggondolja magat. van ilyen.

2021. márc. 17. 14:23
 66/117 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés KONKRÉTAN arról szólt, hogy a szüzességi fogadalmat tett tiniceleb kavart a kollégával, húzta az agyát, aztán mikor oda jutottak, hogy esélyessé vált a koitusz, akkor Demi közölte, hogy no way, mire az a fasz barom megerőszakolta. Ismét leírom, hogy értsétek, nagy betűvel, hogy BŰNÖS, semmi nem magyarázza tettét. De engem ebben az esetben az is foglalkoztat, hogy szüzességifogadalmattett Demi vajon tudta-e, hol kell meghúznia a határt, időben tudomására hozta-e azt a faszinak (vagy direkt sportot űzött abból, hogy falig vigye a sztorit). Ha Demi az én lányom lenne, aki a férjével akarja elhálni a szüzességét, valszeg nem jutna el ilyen messzire, mert tisztában volna a tettek, szavak, gesztusok jelentőségével. És itt jön be a szülő felelőssége.

2021. márc. 17. 14:26
 67/117 anonim ***** válasza:
100%

60-as. De, pedig legyen képes egy nagy nyeléssel kezelni. Itt ezen van a hangsúly. Akiben semmiféle kontroll nincs az nem való a társadalomba. Abban akkor egyetértünk hogy egytől-egyik állat az ilyen. Mellesleg ha egy nőnek állandóan azt kellene lesnie, nehogy feltüzeljen egy férfit, jobban teszi ha zárkába vonul.

Itt olvastam a gyakorin már olyat is, fel volt háborodva a fószer hogy neki tetszenek a női lábak és erre miért nincs valami szabályozás. A lányát is arra fogja nevelni hogy rejtegesse majd, mert ez felhívás keringőre a férfiaknak, ingerli őket. Hát elmennek a francba! Pont leszarom mi ingerel egyes férfiakat. Vagy ne is várjak önkontrollt egy férfitól? Ti magatokról is úgy gondoljátok hogy a férfi képtelen erre? Mert én többre tartom a férfit ennél.

Itt írta az egyik kommentelő hogy ő már most arra neveli a fiát hogy vannak korlátok, tisztelet. Ez lenne a követendő példa!! A probléma a nevelésben gyökerezik. Abba kéne hagyni végre a női test tárgyiasítását.

2021. márc. 17. 14:27
 68/117 anonim ***** válasza:
0%

"Bizony, ha nem tetszik a látvány tiplizünk és ez nem csak a cerkaméretre értendő. Választék van bőven, nem kötök kompromisszumot."

A szép külsőd, ami az egyetlen pozitív tulajdonságod, nem érdem, hanem állapot. Nem lesz mindig meg. És mivel más értéked nincs, a múlásával pislogsz majd, mint hal a szatyorban.

2021. márc. 17. 14:27
 69/117 anonim ***** válasza:
100%

Nektek már sokszor az is a 'húzza a nő a pasi agyát kategória', ha egy nő kiöltözik (nem miattatok), vagy rátok mosolyog (azért mert jó a kedve, nem azért mert dugni akar veled).

Teljesen mindegy neked mi az agyhúzás. A nem akkor is nem, ha nem tudod tiszteletben tartani a másik ember kérését és nem mellesleg a törvényt, akkor számolj a következményekkel.

Annyira szánalmas ez a vergődés... annyival egyszerűbb nektek is azt mondani, hogy jó, akkor viszlát.

2021. márc. 17. 14:28
 70/117 A kérdező kommentje:

Eleve már ez is nevetséges, hogy ő vár a szexxel a házasságig, de azért a fél stábot leszopja:D

Meg nyomják seggbe, mindenhová.:D

De ő szűz.

Egy nő, aki várni akár a házasságig, nem szop le idős férfiakat, azoknak a lakásán:D

2021. márc. 17. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!