Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány pasi fotózza le szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány pasi fotózza le szex után az alvó csajt és küldi el a haverjainak?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem egy sráccal, csak egyalkalmas volt szerintem. De elég jó volt, viszont utána mikor összebújtunk elaludtam, a pasi meg éjjel lefotózott (takaró nélkül) és elküldte a haverjainak, így derült ki hogy van egy közös ismerősünk, az exem, aki reggel felhívott hogy erről tudok-e, mert hogy tudja hogy sosem küldök meztelen képet senkinek most pedig vagy 10 pasi látta, őt is beleértve. Nagyon kiakadtam és rákérdeztem a pasinál, de ő tagadott és csak akkor mondta el hogy tényleg így volt mikor elmeséltem hogy felhívott az exem. Ez csak engem akasztott ki? 25N

2021. jan. 10. 09:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
74%
Az egyéjszakás nem bűncselekmény, másokról meztelenről képet csinálni és tovább küldeni valószínűleg az. A fiút ezt nem gonoszságból, hanem henceségből csinálta. Hogy egyesek szerint az egyészajkás az valami súlyos bűn, az az egyéni szociális probléma, ami nem zavar senkit, ha a négy fal között csinálják.
2021. jan. 10. 17:58
 52/64 anonim ***** válasza:
63%
Én fotóztam már a barátnőmet meztelenül! De a tudtával, beleegyezésével mert imádta a fotózkodást! De eszem ágában sincs bárkinek is elküldeni! Nekem emlék képek amiket jó időnként elővenni és gondolni rá!
2021. jan. 10. 18:07
 53/64 anonim ***** válasza:
72%

Az itteni férfiak logikája komolyan az alábbi lenne:

Ha egy férfinak van kalandja, az menő és jó. Ha egy nőnek van kalandja, akkor ri##nc?

Komolyan? Ez a szint?

Bárhogy csavarjátok, engedély nélkül képeket készíteni, majd megosztani másokkal bűncselekmény.

2021. jan. 10. 18:17
 54/64 anonim ***** válasza:
67%

Ribizők, akkor ugye nem lenne gond, ha tőletek a pasitok méhészdoki igazolást kérne arról, hogy még megvan-e fóliátok, mert neki használt nő nem kell?

Ugye igaza lenne a srácnak, és örülnétek, hogy ilyen tisztességes férfi, aki nem áll össze akárkivel?

2021. jan. 10. 18:21
 55/64 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező!

És akkor most? Feljelented? Elvereted?

2021. jan. 10. 18:22
 56/64 A kérdező kommentje:
ma 18:22, nem tudom még... De egy biztos, hogy még mindig nem érzem magam r*bancnak bárki bármit mond!
2021. jan. 10. 18:50
 57/64 anonim ***** válasza:
63%
Ne is érezd mert nem vagy az, néhány agyatlan fröcsögése meg ne érdekeljen csajszi
2021. jan. 10. 18:55
 58/64 anonim ***** válasza:
66%
Jelentsd fel, ne hagyd, hogy megússza! Akkor majd elgondolkodik rajta, mi az a gerincesség.
2021. jan. 10. 20:42
 59/64 anonim ***** válasza:
70%

Nem csak téged, ezt azonnal fel kéne jelenteni, vagy egy hasonlóan kegyetlen szégyen helyzetben lévő képét ugyanennyire terjeszteni az elkövetőről, de lehet mindkettőt is! Máskor ne aludj el meztelenül, ennyit tudsz tenni.:( Vagy csak kapcsolatban szeretkezz.

Ezen kívül én biztos hogy megetetném vele a levágott legkisebb végtagját.

2021. jan. 15. 00:31
 60/64 anonim ***** válasza:
59%
59-es vagy egy szerencsétlen incel vagy egy komplexusos hülye picsa egyik sem jobb,huss innen ha még nem vetted észre mennyire sötét idióta vagy ❤️
2021. jan. 15. 01:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!