Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mesélte el a haverjainak hogy szoktunk szexelni? És még mondjam neki hogy tudok róla?
Itt voltak nálunk pont mentem volna be és meghallottam hogy mit beszél. Én nem akartam hallgatozni.
Már kicsit részegek voltak.
A fiúk egymásközt eldicsekszenek ám, hogy kit dugtak meg.
Sokszor ki is vesézik.
Én az össze skollégámról tudok mindent. Azt is tudom ki szexel évente egyszer, és kinek van egyszerre több mint 20 nője. Sőt, azt is tudom, hogyan csinálják, milyenek ezek a nők, mit vállalnak be, mit nem, mikor, hol stb.
A nőknek fogalma sincs arról, hogy egy férfitársaságban 2 percenként van valamilyen szexuális töltetű poén vagy téma.
A kérdésed kicsit fura, nem egyértelmű. Azt mesélte el, hogy szoktatok egyáltalán szexelni, tehát magát a tényt? Vagy azt, hogy hogyAN szoktatok, tehát, hogy milyen pózban, stb?
Ha a tényt osztotta meg velük, akkor nem valami érett társaság :D Hűűűha, szoktak szexelni, azta!!
Ha a módját, akkor gondold át, hogy neked ez oké-e. Ha igen, akkor szerintem tök felesleges szólni, minek. Ha nem, akkor szerintem szólj és magyarázd el, hogy ez miért zavar téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!