Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért mesélte el a haverjainak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mesélte el a haverjainak hogy szoktunk szexelni? És még mondjam neki hogy tudok róla?

Figyelt kérdés

Itt voltak nálunk pont mentem volna be és meghallottam hogy mit beszél. Én nem akartam hallgatozni.

Már kicsit részegek voltak.

2019. aug. 6. 13:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Ilyen unalmas a nyári szünet, 10 percenként jön valami kérdés unatkozó tiniktől?
2019. aug. 6. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Még csak fél kettő van és részegek?
2019. aug. 6. 13:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Tegnap történt:) sehol sem írtam hogy ma
2019. aug. 6. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Jaja, mondd még neki hogy tudsz róla és kérdezd meg miért mesélte el a haverjainak hogy szoktatok szexelni. Talán ő meg tudja válaszolni ezt a kérdést, de nem biztos.
2019. aug. 6. 13:41
 5/12 anonim ***** válasza:
23%

A fiúk egymásközt eldicsekszenek ám, hogy kit dugtak meg.

Sokszor ki is vesézik.

2019. aug. 6. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Én még a barátnőimmel is ki szoktam vesézni a szexuális életem, hát még a pasik. Nincs ebben semmi fura.
2019. aug. 6. 13:47
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

Én az össze skollégámról tudok mindent. Azt is tudom ki szexel évente egyszer, és kinek van egyszerre több mint 20 nője. Sőt, azt is tudom, hogyan csinálják, milyenek ezek a nők, mit vállalnak be, mit nem, mikor, hol stb.

A nőknek fogalma sincs arról, hogy egy férfitársaságban 2 percenként van valamilyen szexuális töltetű poén vagy téma.

2019. aug. 6. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyértelmű, hogy a párok időnként szexelnek. Az, hogy feltette a kérdést a barátod haverja azt feltételezi, hogy a haverja nem látott még élőben p*nát.
2019. aug. 6. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Kulturáltabb helyeken az emberek ezt nem beszélik meg a barátaikkal. De hát ugye nem csak ilyenek vannak :)
2019. aug. 6. 15:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed kicsit fura, nem egyértelmű. Azt mesélte el, hogy szoktatok egyáltalán szexelni, tehát magát a tényt? Vagy azt, hogy hogyAN szoktatok, tehát, hogy milyen pózban, stb?

Ha a tényt osztotta meg velük, akkor nem valami érett társaság :D Hűűűha, szoktak szexelni, azta!!

Ha a módját, akkor gondold át, hogy neked ez oké-e. Ha igen, akkor szerintem tök felesleges szólni, minek. Ha nem, akkor szerintem szólj és magyarázd el, hogy ez miért zavar téged.

2019. aug. 6. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!