Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon korán kel és engem sem hagy aludni. Mindig szexelni akar. Miért csinájla ezt? 22l
Ilyenkor belemegyek egy gyors menetbe, aztán alszok tovább. Nincs ezzel bajom, ha cserébe frissen főzött kávéra és péksütire ébredek. Tudja, hogy ilyenkor inkább egy lassú, gyengéd, összebújós szexre vagyok vevő, és úgy is kezd ébresztgetni, hogy puszilgat.
Nem mindennapos eset, úgyhogy egy-egy ilyen belefér.
Mert áll neki kora hajnalban, ezért.
Lecsapnám simán.
Őrülj,hogy kíván.
Bezzeg ha nem akarna lefeküdni veled vagy nem igényelné vagy nem hívánna akkor nézhetnél.
Ennyire rugalmatlanok ma az emberek borzalmas.
Én 31 éves férfiként ha felébreszt a párom akár 3-szor is nyugodtan amikor csak akar,pedig én már dolgozok napi 10 órát akár,a mai fiatal lányokban nem igen van kraft.
Nem tudom mibe tudtok elfáradni ennyire,mi lesz amikor dolgozol?
Én 5 óra alvással vígan elvagyok például,meg egy szexre bármikor kapható vagyok.
Lehetnél rugalmasabb mert rád fog unni,hidd el.
31F
Én megmondom neki, hogy szálljon le rólam, álmos vagyok.
Ha pedig annyira szexelni szeretne, okés, de akkor csináljon előtte egy jó erős kávét kis tejjel-cukorral, és miután megittam, magamhoz tértem, szeretkezzünk. :D
Vagy legalább három kocka csokit hozzon már, mielőtt nekiállunk.
Szívesen szerelmeskedek a párommal, de nem éjszaka, és nem kora hajnalban :D
mert a pasiknak reggel felall :D mar csak ilyenek es gondolom kivan teged. rajtad mulik mit kezdesz vele.
en imadtam, amikor az exem kozolte, barmikor a nap 24 orajaban felebreszthetem, ha szexelni akarok vele. igy is volt:)
Nekem is csinalta ezt az illető akivel együtt voltam
Gyuloltem/gyűlölők reggel szexelni világ legrosszabb dolga számomra
Reggel aludni pihenni akarok nem arra kelni hogy a kanos férfi ki akar elegulni
Pláne hogy akkor csak össze csapja a reggeli szexet mert nem lenne rá sok idő és csak a ferif megy el
Azért meg nem vagyok hajlandó korabbban kelni mert aludni jobban szeretek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!