Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért hívogatja a barátomat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívogatja a barátomat a barátnőm? Mit akar tőle?

Figyelt kérdés

Mondtam már a barátnőmnek hogy találkozzunk de nem ér rá soha. Beszélni akartam vele h minek hívogatja.

Barátomtól nem merem megkérdezni mert akkor majd azzal jön hogy mit turkálok a telefojnjában.

2018. jún. 24. 12:09
1 2
 1/19 iamaveryniceguy ***** válasza:
14%
Mit turkálsz a barátod telefonjában? Ha nem bízol benne, akkor szakíts.
2018. jún. 24. 12:11
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a barátnődet és kérdezd meg!
2018. jún. 24. 12:14
 3/19 A kérdező kommentje:

Az én telefonomat nem találtam és felhívtam a barátom telójáról magamat és akkor láttam h volt 1 nem fogadott hívása a barátnőm hívta..

És ott volt hogy hányszor beszéltek már.

2018. jún. 24. 12:22
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
És mindig a csaj hívta?
2018. jún. 24. 12:30
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti hogy rákérdeznék.
2018. jún. 24. 12:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Vedd elő a barátnőt! Nem véletlenül kerül téged.
2018. jún. 24. 12:42
 7/19 anonim ***** válasza:
67%

1-es

Ha jó a kapcsolat és megbíznak egymásban akkor nyugodtan turkáljon a telefonjában a másiknak. Jó kapcsolatban semmi titkonivaló nincs a másik előtt. Ha nem bíznak egymásban akkor szoktak kódot rakni rá.

Én is szoktam használni a párom telefonját és akkor elidőzök benne kicsit, keresgélek, nyomkodom, a legtöbbször a párom szeme láttára. Ő is úgy használja az enymet mintha az övé lenne. Ő is tudja az összes jelszavam. Nincs egymás előtt titkolnivalónk.

Kérdező: Kérdezd meg a párod hogy miért hivatgatja. Ha jó kapcsolatban vagytok akkor nem fog berágni rád hogy nézed a telefonját, ha pedig berág akkor joggal lehetsz féltékeny.

2018. jún. 24. 12:47
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
#7 az sem normális, hogy ennyire közösen használjátok. tudod mikor adnám meg a jelszavam... beteges
2018. jún. 24. 13:29
 9/19 iamaveryniceguy ***** válasza:
100%
használni a másik telóját és turkálni benne teljesen két dolog
2018. jún. 24. 13:31
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Beteges ha nincsenek egymás előtt rejtegetni való dolgaink? Meg ha teljesen megbízunk egymásban?

Ez is egy felfogás.

2018. jún. 24. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!