Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívogatja a barátomat a barátnőm? Mit akar tőle?
Mondtam már a barátnőmnek hogy találkozzunk de nem ér rá soha. Beszélni akartam vele h minek hívogatja.
Barátomtól nem merem megkérdezni mert akkor majd azzal jön hogy mit turkálok a telefojnjában.
Az én telefonomat nem találtam és felhívtam a barátom telójáról magamat és akkor láttam h volt 1 nem fogadott hívása a barátnőm hívta..
És ott volt hogy hányszor beszéltek már.
1-es
Ha jó a kapcsolat és megbíznak egymásban akkor nyugodtan turkáljon a telefonjában a másiknak. Jó kapcsolatban semmi titkonivaló nincs a másik előtt. Ha nem bíznak egymásban akkor szoktak kódot rakni rá.
Én is szoktam használni a párom telefonját és akkor elidőzök benne kicsit, keresgélek, nyomkodom, a legtöbbször a párom szeme láttára. Ő is úgy használja az enymet mintha az övé lenne. Ő is tudja az összes jelszavam. Nincs egymás előtt titkolnivalónk.
Kérdező: Kérdezd meg a párod hogy miért hivatgatja. Ha jó kapcsolatban vagytok akkor nem fog berágni rád hogy nézed a telefonját, ha pedig berág akkor joggal lehetsz féltékeny.
Beteges ha nincsenek egymás előtt rejtegetni való dolgaink? Meg ha teljesen megbízunk egymásban?
Ez is egy felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!