Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívogatja a barátomat a barátnőm? Mit akar tőle?
Mondtam már a barátnőmnek hogy találkozzunk de nem ér rá soha. Beszélni akartam vele h minek hívogatja.
Barátomtól nem merem megkérdezni mert akkor majd azzal jön hogy mit turkálok a telefojnjában.
A kapcsolataimban mindenki tudta a dolgaimhoz a jelszavaimat, ha valami gond van, akkor betudjon lépni.
Ez teljesen okés is. Nyugodtan megnézhette őket, ha keresett valamit.
Nade azonnal repült volna mindegyik, ha azért veszi elő az XY dolgot, hogy ellenőrizgessen engem. Ez a bizalom hiányának jele, amire nincs szükségem.
Nameg nemár, hogy elhiszitek, hogy ha valaki sumákol, akkor arra nem tud létrehozni egy másik profilt. Amibe bejelentkezik, majd ki és ez soha nem tud kiderülni.
Az egymás cuccaihoz való hozzáférés semmit nem jelent ilyen szempontból.
Kérdezd meg, hiszen nem turkáltál, hanem telefonáltál róla, akarva-akaratlanul is megláttad.
Ha meg balhézik, akkor titkol valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!