Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért hívogatja a barátomat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívogatja a barátomat a barátnőm? Mit akar tőle?

Figyelt kérdés

Mondtam már a barátnőmnek hogy találkozzunk de nem ér rá soha. Beszélni akartam vele h minek hívogatja.

Barátomtól nem merem megkérdezni mert akkor majd azzal jön hogy mit turkálok a telefojnjában.

2018. jún. 24. 12:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De én mondom hogy nem turkáltam benne
2018. jún. 24. 13:36
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Ezt sose értettem. Ha nincs semmi olyan dolog a gépen, telefonban, ami kínos, vagy félreérthető lehet, akkor miért gond az, ha a partner belenéz? Engem nem zavar, férjemet sem. Nâlunk egy ilyen szituban simán mondanám, hogy xy keresett, hívd vissza, ő meg visszahívná, és kiderülne mit akart, ennyi.
2018. jún. 24. 13:38
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
12-es Erről beszélek. De itt a legtöbb embernek az jelneti a bizalmat ha nem néz bele a másik telefonjába hanem kódolja és titkosítja mindenki a magájét a másik elől. Beteg egy világ.
2018. jún. 24. 13:52
 14/19 piroska és a farkas ***** válasza:
88%
Tejòég alig merem elmondani, h nekünk a férjemmel egy közös emailfiòkunk van... A kérdésre visszatérve ha legközeleb hìvja, vedd fel és mondd, h Pisti épp wc- n van, mit szeretnél? Egyébként nekem Pistigyerek is gyanùs...alapjáraton, hozzám hasonlò értékrendû társsal és barátokkal körülvéve arra gondolnék, h vmi meglepetés készül nekem, de a Te esetedben sajnos másra tippelek.
2018. jún. 24. 14:05
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
14-es szerintem megmondta a frankót, én is így gondolom amúgy.
2018. jún. 24. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál kerdező, a barátod is hivogatta a lányt? Mert azert nem mindegy, hogy egyoldalúan működik-e a dolog vagy sem.
2018. jún. 24. 17:40
 17/19 A kérdező kommentje:
A barátom nem hívta.
2018. jún. 24. 17:49
 18/19 iamaveryniceguy ***** válasza:
91%

A kapcsolataimban mindenki tudta a dolgaimhoz a jelszavaimat, ha valami gond van, akkor betudjon lépni.

Ez teljesen okés is. Nyugodtan megnézhette őket, ha keresett valamit.

Nade azonnal repült volna mindegyik, ha azért veszi elő az XY dolgot, hogy ellenőrizgessen engem. Ez a bizalom hiányának jele, amire nincs szükségem.

Nameg nemár, hogy elhiszitek, hogy ha valaki sumákol, akkor arra nem tud létrehozni egy másik profilt. Amibe bejelentkezik, majd ki és ez soha nem tud kiderülni.

Az egymás cuccaihoz való hozzáférés semmit nem jelent ilyen szempontból.

2018. jún. 24. 18:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg, hiszen nem turkáltál, hanem telefonáltál róla, akarva-akaratlanul is megláttad.

Ha meg balhézik, akkor titkol valamit..

2018. jún. 26. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!