Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar a barátom velem sehova menni. Ma is itthon ülünk egésznap ő tvzik én meg unatkozom. Mit csináljak hogy eljöjjön velem valahova?
Figyelt kérdés
Ő nem volt ilyen. Csak mostanaban csinalja ezt2018. jún. 17. 10:26
1/17 anonim válasza:
Nincsenek barátaid? Menj el velük.
3/17 anonim válasza:
Nagylány vagy, egyedül is tudsz menni valahova, nem? Vagy a barátnőiddel.
Lehet most ilyen otthonülős életszakaszban van, előfordul. Nem vagytok összenőve, hogy mindenhez mindig egyszerre legyen kedvetek.
4/17 A kérdező kommentje:
Barátnőm nem ér rá. Gondolom a barátjával van
2018. jún. 17. 10:36
5/17 anonim válasza:
Válassz innen valakit, szerintem sokan „elmennének” veled. :)
6/17 anonim válasza:
Csak nem a foci-vb az oka? :D Szerintem legyél türelmes, pár hét, és lecseng az őrület. A férfiaknak nagy szívügye ez az egész, próbálj erre tekintettel lenni.
7/17 anonim válasza:
Mit mond, miért nincs kedve? Amúgy meg akkor menj egyedül el valahova. Nézelődni, sétálni, akármi. Hátha felébreszti, hogy ez így nem lesz jó.
8/17 anonim válasza:
Az ilyen kapcsolatoknak miértelme ahol a pasi tévézik bármit csak h ne kelljen a másikkal lenni a másik meg unja magát...
Menj szorakozni,élj,nem kell a pasitol fügenni v belefulladni lehet észre veszi magát ha kifelé áll a zászloja.
10/17 anonim válasza:
Kiöltöznék szexibe, és elmennék bulizni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!