Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk/lányok ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok ti mit gondoltok arról, ha az egyik fél nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Egy háztartás, lakáshitel.

20-30 év közötti párról beszélünk!

A fiú dolgozik.

2018. máj. 31. 07:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy én nem fogok eltartani senkit sem. Felnőtt emberek vagyunk, ne lopja a napot, igenis dolgozzon.
2018. máj. 31. 07:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem akartam soha életemben dolgozni. Ennek ellenér, mikor volt hitelünk, azért sokszor havi 250-300 órát is dolgoztam.

Az élet nem abból áll, hogy csak azt csinálok, amihez kedvem van.

2018. máj. 31. 08:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez régen működött, amikor a lányoknak/nőknek kifejezetten a háztartásban volt a helyük, de azóta sokat változott a világ :)
2018. máj. 31. 08:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem akar dolgozni? Ez nem kívánságműsor. Én biztos nem tartanám el, de még csak nem is lennék vele kapcsolatban, hiszen egy ilyen ember nekem nem lehet vonzó, akinek büdös a munka és lustálkodni akar egész életében.

Ha van valamilyen alternatíva, pl. tanul, képzésre jár, az más.

23N (párom 25F)

2018. máj. 31. 08:26
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk ilyennel nem vennék fel hitelt
2018. máj. 31. 09:00
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
O, es miert nem akar? Biztos tanulatlan. Azert jo vegzettsegel szokott lenni ambicio is.
2018. máj. 31. 09:28
 7/15 anonim ***** válasza:
29%

Külön kassza. Aztán nekem mindegy, hogy honnan teremti elő azt, ami a megélhetéséhez kell.

Ha nem tetszik, akkor eladjuk a lakást és mindenki megy keresni olyan párt, aki jobban megfelel.

2018. máj. 31. 09:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Felnőtt nő vagyok, dolgozom, el tudom tartani magamat, nem kell, hogy más eltartson, én sem fogok eltartani egy felnőttet. Akarni nem mindig akarok, tudnék szórakoztatóbb dolgokat is csinálni, de azért lusta nem vagyok, hogy ne dolgozzak. Aki csak el akarja tartatni magát, az maradjon a szüleivel, vagy menjen az utcára.
2018. máj. 31. 10:26
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Ha megkeresi a pénzt munka nélkül (pl. szülei pénzelik, befektetései,kötvényei,részvényei,vállalkozásai vannak stb.) akkor részemről ok. Én is úgy keresek (nem is kevés) pénzt, hogy lényegében nem csinálok közben semmit. 26/F
2018. máj. 31. 10:35
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

"Azert jo vegzettsegel szokott lenni ambicio is."

Nem inkább fordítva?

2018. máj. 31. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!