Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Fiúk/lányok ti mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok ti mit gondoltok arról, ha az egyik fél nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés

Egy háztartás, lakáshitel.

20-30 év közötti párról beszélünk!

A fiú dolgozik.

2018. máj. 31. 07:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A tyuk vagy a tojas?

A lenyegen nem valtoztat, melyik volt elobb.

2018. máj. 31. 11:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy akkor, és CSAK akkor, ha mindkét félnek tényleg megfelel, ÉS meg tudják oldani anyagilag, ÉS képesek lesznek megmaradni egyenrangú feleknek, akkor szerintem teljesen belefér, és mindegy, hogy a nő vagy a férfi marad otthon (én személyesen ismerek példát mindkét verzióra)

Van, akinek többet ér a nyugalom otthon, szabad, házimunka nélküli este és hétvége, mint a plusz x összeg.

Én magamról/magunkról nem igazán tudnám elképzelni ezt a modellt, minimum 4 órában elmennék dolgozni akkor is, ha rám szakadna a bank, a párom is azt mondja hogy akkor is dolgozna valamit, esetleg nem lenne akkora hajtás. :)

Mindenki intézze úgy a kapcsolatát, ahogy akarja, amíg nem árt vele másnak.

N

2018. máj. 31. 11:09
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

"megkeresi a pénzt munka nélkül"

...

"pl vállalkozásai vannak"

:DDDDDDDDD

Persze, mert a vállalkozás az csak úgy, munka nélkül létrejön, aztán munka nélkül, magától működik :D

(Van pár vállalkozó ismerősöm, többet güriznek, mint akármelyik alkalmazott ismerősöm)

2018. máj. 31. 11:13
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 A vállalkozás az kétségtelenül macerás, de egy szóval nem írtam, hogy én vállalkoznék, nekem pusztán részvényeim, befektetéseim vannak, amik csak simán kamatoznak, úgy hogy közben nem csinálok semmit.
2018. máj. 31. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy akkor enni se akarjon, pl az én pénzemen. Nem tartok el senkit! Ha büdös a munka menjen a híd alà, vagy a mamahotelba. Amúgy meg össze se jönnék olyannal aki így gondolkodik 32/N
2018. jún. 1. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!