Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok ti mit gondoltok arról, ha az egyik fél nem akar dolgozni?
Egy háztartás, lakáshitel.
20-30 év közötti párról beszélünk!
A fiú dolgozik.
A tyuk vagy a tojas?
A lenyegen nem valtoztat, melyik volt elobb.
Én azt gondolom, hogy akkor, és CSAK akkor, ha mindkét félnek tényleg megfelel, ÉS meg tudják oldani anyagilag, ÉS képesek lesznek megmaradni egyenrangú feleknek, akkor szerintem teljesen belefér, és mindegy, hogy a nő vagy a férfi marad otthon (én személyesen ismerek példát mindkét verzióra)
Van, akinek többet ér a nyugalom otthon, szabad, házimunka nélküli este és hétvége, mint a plusz x összeg.
Én magamról/magunkról nem igazán tudnám elképzelni ezt a modellt, minimum 4 órában elmennék dolgozni akkor is, ha rám szakadna a bank, a párom is azt mondja hogy akkor is dolgozna valamit, esetleg nem lenne akkora hajtás. :)
Mindenki intézze úgy a kapcsolatát, ahogy akarja, amíg nem árt vele másnak.
N
"megkeresi a pénzt munka nélkül"
...
"pl vállalkozásai vannak"
:DDDDDDDDD
Persze, mert a vállalkozás az csak úgy, munka nélkül létrejön, aztán munka nélkül, magától működik :D
(Van pár vállalkozó ismerősöm, többet güriznek, mint akármelyik alkalmazott ismerősöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!