Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem akar testi érintkezést?

Figyelt kérdés
már együtt élek egy nővel pár éve (én férfi vagyok). Sajnos a testi érintkezés nekem hiányzik. És itt nem csak a szexre gondolok. Én imádom a női testet, és persze az Övét is. Fenékmániás vagyok, szeretem tapizni, de neki nem tetszik, és persze szeretem egyéb testrészeit is és a punciját is szeretem fogdosni, de mindig ellök ilyenkor. Szeretek este csupasz testhez bújni, simogatni cirógatni. De neki nem tetszik soha :( pedig puncit nyalni a legjobb. És persze én is szeretem, ha kényeztetnek, de ez nem elvárás tényleg, jobban szeretek örömet okozni ezzel, mert nyilván engem is izgat. Elhagyni nem akarom, beszéltem vele erről, de a válasz, hogy Ő ilyen. Mit lehet tenni? Keressek szexpartnert? Néha olyan erős késztetést érzek puncinyalásra és csupasz test érintkezésre, hogy szinte mindenről elvonja a figyelmem. Vannak Nők akik nem szeretik ezt? Vagy velem van baj?
2018. máj. 20. 19:37
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Valószínűleg egyikőtökkel sincs baj, csak mások az igények.

Keress olyat, akivel megvan a fizikális összhang.

2018. máj. 20. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

Ha megvan az érzelmi kötődés és szeretitek egymást vezesd fel neki a nyitott kapcsolat lehetőségét. Még mindig jobb mint megcsalni, de azt se várhatja el hogy ne nézz rá más nőre ha ő nem hajlandó nyitni feléd, az igényeidre.

Ha nem tetszik neki akkor elgondolkodnék a szakításon.

2018. máj. 20. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
és ilyen nővel élsz évek óta? hát, le a kalappal!
2018. máj. 22. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod te milyen rohadtul idegesítő, mikor csinálnád a dolgod, vagy akármi, de a párod fogdos, húz, a seggeddel-melleddel játszik, a konyhapulthoz szorít, stb?

Megvan mindennek a maga ideje, de hogy mindig a testeddel van elfoglalva, mert képtelen kétórát magában ellenni, nagyon gáz.

Én legalábbis hülyét kapok, mikor főzök, vagy csak dolgom van, és ölelget, nem tudok olvasni, mert a puncimat simogatja, stb.

Imádom őt, de ettől hülyét tudok kapni.

2018. máj. 24. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!