Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem akar takarítani a barátnőm. Mit csináljak hogy takarítson? Mindig azt mondja h fáradt ha egesznap nem csinal semmit akkor is.
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 15:24
2/9 anonim válasza:
Tisztáztátok a feladatok megosztásának módját, amikor összeköltöztetek? Te is kiveszed a részed a házimunkából, vagy csak felé támasztasz elvárásokat? Amíg nem éltetek együtt, takarított a barátnőd?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem takarított soha. Én szoktam.
2018. márc. 31. 15:41
4/9 anonim válasza:
Én is rühellek takarítani nő létemre. Beszéljetek meg, osszátok le, hogy kinek mi legyen a feladata a házimunkában.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem a takarítás elsősorban nem kedv kérdése. Ha egy kicsit is igényes az ember, nem lesz piszokban, mosatlan szennyesek között. Nekem sincs kedvem mindig takarítani, de függetlenül ettől igenis megcsinálom. Nőként pláne igénylem a rendet és a tisztaságot. Ha valaki ezt nem képes megcsinálni, az igénytelen. Ha ti nem akartok, hívjatok takarítónőt. (Valószínűleg nem lesz olcsó mulatság)
6/9 anonim válasza:
Asszem a férfi nem takarítana, már rég keresztre akarnátok feszíteni.
7/9 anonim válasza:
Elhagytam a 3,14csába, az ilyen igénytelen ember nem fog megváltozni a te két szép szemedért!
8/9 anonim válasza:
Akkor megkérdezem még egyszer: tisztáztátok ezt a kérdést az összeköltözésnél? Ő milyen feladatokból veszi ki a részét, ha a takarítást egyáltalán nem hajlandó vállalni?
9/9 anonim válasza:
Mi felesben takarítunk, így gyorsan megy, le van tudva és jöhet a szórakozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!