Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem még mindig osszekoltozni?
Nos. Szerintem nem vesz komolyan. Csak pelda, ket het utan fogkefet es ruhat hagytunk egymasnal.
Nem szerelmes. 8 ev tul sok. Az osszekoltozes 1-2 ev utan aktualis. Nem 8.
8 éve? Az szép...
Jelenleg hol laktok? Mindketten szülőkkel? Nem megoldható valamelyik szülőnél kibekkelni pár hónapot?
Milyen az anyagi helyzetetek? Egyébként már lenne pénz lakásra, csak emiatt nem akarsz venni? Ha van pénzetek lakásra: külön, vagy ha összedobnátok, akkor tudnátok ketten venni egyet?
8 éve? Mégis MEDDIG akarsz várni?
Csak HÜLYÍT, mi fél év után összeköltöztünk, mert fontosnak tatottuk, hogy együtt legyünk, ne csak x időnként talákozgassunk.
Én megmondanám neki, hogy akkor én itt befejeztem, vegye meg a lakását, aztán éldegéljen ott egyedül.
Mi van? 8 éve együtt vagytok, végig felnőtt dolgozó emberekként és nem éltek együtt? Pff 8 évet elpazaroltál az életedből valakire, akivel lehet nem is fogsz tudni együtt élni? Mivel még addig sem jutottatok el, hogy egyáltalán kipróbáljátok....
De először mindenképp albérlet, közös lakát meg hitelt meg egyenlőre bizonytalanra nem szabad bevállalni.
Ha ágál, meg még mindig halogat, hogy majd jövőre meg stb, búcsúzz el tőle, és keress egy érettebb társat.
Még egyszer megkérdezem akkor :D
"Jelenleg hol laktok? Mindketten szülőkkel? Nem megoldható valamelyik szülőnél kibekkelni pár hónapot?
Milyen az anyagi helyzetetek?"
TE jól gondolkozol, ő meg álomvilágban él.
Hány évesek vagytok?
8 év után nekünk már a 3. gyerek volt úton, nemhogy még akkor vitázzunk összeköltözésen...azért, hogy ilyen hosszú ideig nem fejlődött a kapcsolatotok igen elgondolkodtató.... hogy ennyire ne legyen igény a tovább lépésre, és csak mászkáljatok egymáshoz mint a tinik, ez vicc.
És a lakás vásárlásr mikorra tervezi? Majd a jövő évszázadban? Nekem olybá tűnik, hogy csak kifogásokat keres, ha tényleg akarná, össze tudtátok volna már ezt hozni. Mindenesetre mostmár állitad választás elé, ne hagyd, hogy tovább rabolja az időd.
Amúgy ha 10 éve dolgozik és otthon él, akkor hogyhogy nem tud hitel nélkül lakást venni?
Ha csak 100at el tett havonta, az 12 milla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!