Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem akar velem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem még mindig osszekoltozni?

Figyelt kérdés
A parommal 8 eve vagyunk együtt. Még nem élünk együtt pedig én már nagyon szeretnék vele össze költözni. Én is dolgozom és o is mar 10 eve. Szóval van már félretett pénzünk. Szívesen mennék albérletbe is vele de ő nem akar mondván hogy nem akarja azt fizetni ami nem az ő tulajdona. Inkább venne egy lakást. De szerintem meg előtte jobb lenne pár hónapig együtt lakni mert mégiscsak úgy derulne ki igazán tudunk e együtt élni. Hiába vagyunk x éve együtt.szóval en csak a velemenyetekre lennék kíváncsi mit gondoltok erről az egészről. Köszi előre is
2018. febr. 8. 15:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindketten még a szülőkkel lakunk. És mindketten dolgozunk. Ő 10 eve dolgozik szóval jól keres és en is dolgozom.Szóval albérletbe lehetne menni. ...ha nem lenne ennyire ellene. Nagyon gáz ez a dolog es nagyon bánt is hogy csak stagnalunk. Mikor rakerdezek nézett e lakást jon is a kérdés hogy na és te néztél? Szóval már nem is vagyok biztos benne hogy ő annyira külön menne. Tökéletesen megfelel neki otthon.En nem költöznek hozzájuk mivel ott nem lenne meg az a komfort érzésem mintha külön laknánk. Ahhoz meg semmi kedvem hogy kerulgessem a szüleit állandóan a lakásban. Köszi hogy leirtátok a velemenyetek. Ez csak megerősített mert mar kezdtem azt hinni velem van a baj. Egyébként ő 30 éves en pedig 28 szóval csak azt látom hogy a kornyezetemben mindenkinek halad valamerre a kapcsolata. A mienk pedig nem...köszi még 1x
2018. febr. 8. 17:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de ha 30 évesen nem azon teper és agyal, hogy lehetne külön és összeköltözni akkor nem akar.

Kényelmes neki otthon és kész.

Ha akarsz pl gyereket, akkor szerintem hagyd ott, mert vele sosem lesz, de ha nem akarsz, ez a kapcsolat akkor is ciki.

2018. febr. 8. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Időpocsékolás ez a kapcsolat, és szerintem ezt te is érzed, ezért tetted fel a kérdést. Semmi jövője nincs ennek a járogatásnak, egyáltalán nem vesz komolyan a pasid.

Egyik ismerősöm 5,5 év után unta meg, hogy a pasija még mindig nem akart összeköltözni, pedig mindketten dolgoztak. Egy veszekedésük alkalmával a pasi elkottyantotta, hogy minek költözne vele össze, mikor már együtt él valakivel. Kiderült, hogy volt még egy barátnője hónapok óta, és vele élt a srác. Szakítottak, majd 1 év után feleségül is vette a barátnőjét. Az ismerősöm majdnem 6 évet dobott ki az ablakon a nagy semmire, a fiatalságát cseszte el. 32 évesen csak randizgat, próbál találni valakit, pedig ilyenkorra már házasságban akart élni gyerekkel.

2018. febr. 9. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!