Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog hogy ennyi ido utan nem akar a parom osszekoltozni velem?
Lehetséges, hogy az zavarja, hogy kicsit máshol álltok mindketten az életben (neki azt mondtad jól fizető állása, saját lakása van, magadról csak annyit írtál, hogy dolgozol).
Őszintén szólva nem tudom mennyire érdemes egy olyan férfiba invesztálnod, akivel nem tudsz tervezni. Csak elmennek a 20-as éveid egy olyan kapcsolatra, aminek lehet, hogy nincs is jövője. Kérdezd meg a konkrét okait, hogy miért nem akarja.
Nálunk is ugyanez volt a helyzet, nem akarta, hogy odaköltözzek csak nem merte megmondani. Mondjuk én nem nyúztam vele soha, egyszerűen csak nem ajánlotta fel. Aztán szét is mentünk.
Nem vagytok egy korosztály és nem tervezi, hogy veled éli le az életét, ezt jó lesz beépítened a tudatodba és eszerint folytatni a kapcsolatot.
35N
Nem, nem normális, de ezt te is tudod. A férjemmel egy év együtt járás után már a jövőt terveztük bőven, három év után pedig házasok voltunk, közös hitelt terveztünk, stb. Ha valakivel megy együtt, és együtt akarunk hosszabb távon élni, akkor az ennyi idő alatt kiderül.
Nem akarlak elkeseríteni, és ne is legyen igazam, de szerintem marha kényelmes neki ez az élet... Dolgozik, elvan, van egy barátnője. És ennyi pont elég neki. Az összeköltözés (majd házasság, család) felelősség, amit sokan nem akarnak vállalni. Csak sokkal korrektebb lenne tőle, ha előállna és megmondaná, ne pedig várj valamit, ami lehet soha nem következik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!