Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog hogy ennyi ido utan nem akar a parom osszekoltozni velem?
Éretlen a felelőség vállalására.
Itt volna róla szó
Hagyd ott a francba.
Felesleges további éveket áldoznod rá, mikor neki tök megfelel az ingyen punci minden más nlkül.
Jajjj, nálunk is ez ment. "Azért nem költözünk össze, mert sokat veszekszünk." Ez kifogás és hülyeség. Nyilvánvaló a sok vita, ha mást akartok. Dobd ki a pasit, mert nem ugyan azt akarjátok. Nekem megérte és végül mindketten megkaptuk amit akartunk: Én együtt élek valakivel, aki velem akar élni, ő vett egy házat közösen az anyájával :D
A pasid nem akarja a gondtalan független, bulis életét arra cserélni, hogy te elkezdj ott családalapításban, rendszeres életvitelben, ne adj Isten gyerekben gondolkozni. Lépj le, mindkettőtöknek jobb lesz.
Nálunk hasonló a helyzett
31 vagyok ffi, a párom 24 éves és 2 éve vagyunk együtt. Ő már pár hónap után ide költözött volna.
Jó vele, kedves édes aranyos és a szex is jó. Előfordult, nem sokszor hogy megcsaltam. Miért?
Mert bármilyen jó vele, úgy érzem találnék jobbat is nála.
De ha nem, akkor 35 felé már elkötelezném magam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!