Ha barátom nagyapja aki 75 éves majdnem le akar smárolni nyelvesen és utána nyakamat csókolgatja és fogdos az normális dolog? Először fordult elő!
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 15:01
1/19 anonim válasza:
ez kérdés? persze, hogy nem normális dolog
2/19 anonim válasza:
valaki nyomjon egy "baj van a kérdéssel" menüt :D
4/19 anonim válasza:
"majdnem le akar smárolni"? az milyen? mint a "picit terhes"?
5/19 anonim válasza:
Ez undorító... kerüld jó messzire a vén perverzet!! Szolj a párodnak erről szerintem...
6/19 anonim válasza:
NEM!... Nem normális!...
Rúgd tökön a nagypapát és csapj jó nagy patáliát, hogy a nagymama is megtudja és ő is ellássa a baját a vénembernek!
Amúgy a barátod mit szól hozzá, hogy a nagyapja letámad téged???... (Nem furcsa ez a család neked?)
7/19 anonim válasza:
na ezen a kérdésen jót röhögtem:):)
"majdnem le akar smárolni nyelvesen és utána nyakamat csókolgatja és fogdos az normális dolog?" Már bocsika,de te hagytad,hogy a majdnem smaci után,még csókolgassa a nyakad,meg fogdosson??Miért nem szóltál rá,hogy "TATA MIT AKAR?MAGÁNÁL MÁR NEM ÁLL A BÜTYKÖS! NESZE NE ITT EGY ZSÖMLE,FOGDOSSA AZT!"
10/19 anonim válasza:
Jaj de jót nevettem! :D :D XD 15:25..nagyon ott van! :D Kedves Kérdező, tanulj meg fogalmazni, helyesen feltenni egy kérdést, gondolkozz, hogy van-e olyan aminek valóság alapja is van és próbálkozz újra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!