Normális az hogy szüleim nem engedik, hogy nálam aludjon a barátom? 20/L
Már több mint másfél éve vagyunk együtt, ő 23 éves. Megint itt a hideg idő, mindjárt tél lesz, és az utcán vagy az autóban töltjük az estéket. Előző tél is nagyon rossz volt emiatt. (Nála sem lehet, de annak megvan az oka.)
Amúgy ő már nem az első barátom, és szüleim tudják hogy már évek óta nem vagyok szűz. Azt is tudják, legalábbis anyukám, hogy a kocsiban úgyis meg szoktuk oldani. Tehát nem a szex miatt ellenzik. És nem is vallásosak tehát ez sem lehet az ok.
Amikor kérdezem a válasz az rá hogy: "Mire jó az? Mindenki aludjon a saját ágyában." És aztán elterelik a témát, ha tovább kérdezgetem meg felhúzzák magukat.
Normális indokot még nem tudtam kiszedni belőlük pedig értelmes módon próbáltam erről beszélni velük, többször is.
Hát tényleg nem normális, hogy ilyen korban nem engedik. Írtad, hogy anyud tud róla, hogy már éltek szexuális életet, szóval szerintem csak nem AKARNAK tudni róla. Lehet nekik kellemetlen úgy, hogy tudják mit fogtok csinálni, amikor ők is otthon lesznek. :D
Anyudék nem szoktak eljárni otthonról? Mert csak akkor oldható meg a dolog. :/
Persze, de ha a lányod felfázik, kap egy jó kis vese/petefészek gyulladást, mert kénytelen a kocsiban együtt lenni a barátjával, akkor mit fogsz mondani?
Egyébként másfél éves kapcsolat, tehát nem "szerető".
Kérdező. Én a helyedben odaállnék szüleim elé, és felvázolnám nekik ezt. Tudják, hogy csinálod, nem akarják megtiltani. Jó az nekik, hogyha kocsiban, a hideg novemberi/decemberi estéken kell a pároddal együtt lenni? Lehet, azt is megjátszanám (bár nem tudom, milyenek a szüleid, mennyit engednek), hogy beállítok a sráccal, leteszem a szobába, és a szülőkhöz meg odamegyek, hogy itt a srác, itt is marad.
Egyébként találkoztak már vele? Szokott nálatok lenni délutánonként, vagy valami?
Kedves utolsó kettő,nem szeretnék a lányotok lenni. :S
Kedves kérdező: nem tudom mi baja a szüleidnek,de nem tudnátok a pároddal megoldani hogy összeköltözzetek? Ja és csak azt nem engedik hogy ott aludjon vagy egyáltalán nem is mehet hozzátok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!