16 éves vagyok a barátom 17.2 éves kapcsolat után megengednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?
es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus?
szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.
kérlek ne indíts el újabb lavinát....naponta válaszolunk ilyen értelmes kérdésekre...Titeket úgyse érdekel csak annak a véleménye aki azt mondja hogy MEGENGEDNÉ...a többi szerintetek mind prűd és idétlen...szóval hagyjuk
Amúgy itt vannak a válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
21.34.
váó, eddig ilyenekbe nem is nagyon gondoltam bele, de ahogy ezt így írtad...: TÉNYLEG!!!:D
amúgy ha nagyon akartok szexelni azt akár nappal is lehet, nem kell ahhoz ott aludni, ha meg nem, és tényleg csak "alvásról" van szó, akkor nem tökmindegy??
21:34-es ha valami problémád van nem kell válaszolni...
a többi választ köszönöm:)
21:34
vagyok, nekem úgy látszik Neked nem tetszik valami:D
Belenéztél a javallott válaszaimba? gondolom nem:-S
16 évesen egy ilyen hosszú kapcsolat után már igen:) de tényleg inkább a fiú aludjon nálatok.
én egyébként csak a 16 alatti szexet ellenzem,bár pont én beszélek,én fél évvel alatta voltam a korhatárnak:) de páommal azóa is együtt vagyunk,együtt élünk.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!