Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá anyámat hogy megengedje hogy itt aludjon a barátom?
Elmondod, hogy már egy éve együtt vagytok,láthatja, hogy ez egy komoly kapcsolat!
szeretitek egymást, most lesz az évfordulotok, együtt szeretnétek tölteni!
Sajnos az a baj, hogy he egy anyának azt mondod, hogy itt szeretne aludni, akkor rögtön arra gondolnak, hogy úr isten meg akarja fektetni a lányomat!
Nem tom, hogy voltatok-e már úgy együtt, vagy tud-e róla anyud, de ha nem akkor mondd el neki, hogy nyugodjon meg nem lesz nagymama.
Öszintén beszélj vele,mondj el mindent, emlékztesd , hogy anno Ö is biztos örült volna , ha együtt lehet apukáddal!
Valahogy csak megenyhül az anyai szive:)
Nem követendö példa, de mi azt csináltuk a hugommal, hogy megvártuk mig anyuék elalszanak.
Tök halkan kinyitottuk az ablakot, és kimásztunk,mert mi is féltünk , hogy nem engedne el.
Pedig tuti elengedett volna, de igy talán még izgalmasabb is volt!
és mégsem lett nagymama, nem csináltunk olyan dolgokat ami nem lett volna etikus.
De volt olyan is, hogy a barátom, mászott volna be az ablakon, aztán anyám mondta , hogy vagy tisztességes szándékkal az ajton jön be, vagy sehogy.
Na itt végett is értek a kimászkálos dolgok.
De nem azért irtam, hogy Te is mássz ki, vagy a barátod be,mert akkor tuti nem fognak összejönni a dolgok!
Nem tom nálatok, hogy van, de ha én elötte nap jó kislány voltam, puncsoltam, takaritottam, akkor már tudták, hogy valamit akarok...csak ha anyám el is engedett vagy megengette, hogy a pasim nálunk aludjon, akkor meg jött a cikis helyzet, hogy mehettem aputól is engedélyt kérni, de aztán sima ügy volt.
13 éves vagy és egy éve vagytok lassan együtt?:O
hűűű graat ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!