Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy megy az, amikor a párotok el akar menni valahova, például iszogatni, vagy csajos estére nélkületek?
Figyelt kérdés
Szimplán közli, hogy "Holnap későn jövök", vagy esetleg rákérdez, hogy "Te terveztél holanpra valamit? Mert ha nem, akkor elmennék iszogatni/bulizni."2018. jan. 28. 18:40
1/7 anonim válasza:
Csak siman mondja, h a hetvegen terveznek kimenni sorozni. Ha van valami program akkor szolok ( de altalaban elore tudjuk, h megyubk e valahova vagy nem), ha nincs akkor meg semmi extra reakcio :D egy “rendbennel” el van intezve
2/7 anonim válasza:
Mondjuk egymásnak, hogy ekkor lesz valami találka X helyen. Van, hogy együtt megyünk, de külön is eljárunk, nincs ezzel semmi probléma.
3/7 anonim válasza:
Mindig megbeszéljük általában 1héttel előtte. Mindketten járunk külön is.
4/7 anonim válasza:
Általában megbeszéljük, hogy van-e valamilyen tervünk. És utána jön a felvezetés, hogy "mert ha nem, akkor én..."! :)
Nincs belőle gond, mindketten eljárunk külön külön szórakozni is.
5/7 anonim válasza:
Változó, van amikor spontán ötlet, hogy elmegy vagy elmegyek inni barátokkal, mondjuk egymásnak hogy jó szórakozást és kész. Van amikor meg tudjuk előre hogy lesz program akkor szólunk és úgy szervezzük a saját programot. 26/N
6/7 anonim válasza:
Változó. Én csak szimplán közlöm vele, hogy elmegyek, "ha nem gond" (de mindig olyankorra szervezek, amikor tudom, hogy dolgozik, ergo nem kettőnktől veszem el az időt).
Ő rákérdez, hogy dolgozom-e, mert akkor... vagy pedig szól, hogy holnap elmenne ide-oda, ha belefér.
7/7 anonim válasza:
Mondjuk pár nappal előtte mgmondja, hogy figyu, pénteken később jövök, sörözünk egyet a kollégákkal.
Ha engem is várnak, akkro meg megkérdi, van-e kedvem velük menni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!