Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem jönni vásárolni a barátom?
Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 14:41
1/15 anonim válasza:
Talán azért, mert nem szeret vásárolni?
IQ-bajnok kislány, miért nem tőle kérdezed meg? Szádat kommunikációra is szoktad használni?
2/15 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed meg? :)
3/15 A kérdező kommentje:
Ő ilyenkor csak össze vissza találgat h dolga van..
2018. jún. 20. 14:48
5/15 anonim válasza:
NEM SZERET VÁSÁROLNI!
Miért erőlteted?
Vagy pedig ígérj neki valamit érte, akkor biztos több kedve lesz.
6/15 anonim válasza:
Mit vasarolni?
Noi cuccos vasarlo korutakat a ferfiak 99.99%-a nem ruhelli.
8/15 anonim válasza:
Utál vásárolni.
Én is gyűlölök céltalanul "csajosan" flangálni... phá.
29n
10/15 anonim válasza:
Akik szeretnek vásárolgatni, elképzelni sem tudják, hogy akadnak, akiknek ez egyenlő a foghúzással. Nő létemre én is ebbe a kategóriába tartozom. Kajavásárlást is letudom gyorsan, listával megyek, egyedül termelői piacokra szeretek járni. A bevásárlóközpont számomra egy gyötrelem, ha tehetem kerülöm, mint a pestist, ha muszáj ruhát venni, akkor amit lehet netről rendelek, amit meg próbálni kell, az első passzolót megveszem (nyilván olyat próbálok ami tetszik). Nem vagyok evvel egyedül, Jóanyámtól örököltem a shoppingfrászt, nővérem agybajt kap tőlünk, de hát ezt dobta a gép. Pár hónapja be kellett mennem a WestEndbe egy üzletbe, olyan gyorsan iszkoltam kifelé, hogy szerintem füstölt utánam a talaj, hála istennek az utóbbi 5 évben fél kezemen megszámolható alkalommal szorultam csak arra, hogy bemerészkedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!