Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak meg akar vásárolni, a pénzével?
Idősebb nálam a pasi, pár hónapja ismerem. Eléggé rám van kattanva, és amúgy aranyos meg helyes meg minden, de egy valami nagyon zavar. Konkrét eset volt, hogy odajött a sulimhoz egy délután, hogy legyek ma vele. Oké, belementem, bementünk a városba, mondta hogy menjünk be egy ruhaboltba, csak meg akar valamit nézni. Bementünk, amig ő kereste a valamit, én elkezdtem nézelődni a női részlegen. Amikor visszajött, mondtam hogy mehetünk, és letettem ami pont a kezemben volt. Erre ő kérdezte, hogy mi a baj azzal a ruhával. Mondtam, ami tényleg volt, drága. Erre megkérdezte hogy mi tetszik még. Én meg hát, elkezdtem mutogatni, hogy ez is szép, meg az is szép, hú meg ez is, mire azt válaszolta, hogy hozd őket, és elindult a pénztár felé. Először, meg másodszor is azt hittem, hogy viccel, de nem. Baromi nagy értékű cuccok voltak és még a pénztárnál is mondtam hogy ne szórakozzon már, de nem érdekelte. Valahol marha kínos volt az egész....mindegy, este hazavitt és később írtam még neki, hogy köszönök szépen mindent, meg blablabla, és írta hogy kiesett a táskámból a kocsiban a parfümöm, és nála van. Mondtam hogy oké, majd fussunk össze másnap, mert szeretem azt a parfümöt és már úgyis kevés van benne (bár ezt láthatta) Erre azt írta, mondjam meg, honnan van, vesz egy másikat. Nem olcsó kölni, de nem is ez volt a bajom, és nem bírtam már magamba tartani, megírtam neki hogy nagyon kedves meg minden, de nem olyan lány vagyok, akit ezzel meg tud szerezni, vagyis megvásárolni... Szerintem erre besértődött, vagy legalábbis rosszul esett neki, mert azt írta, bocsánat hogy kedves akartam lenni...
Nemtudom most mi van, ti mit gondoltok? Tényleg csak kedves akart lenni, vagy ebbe volt szándékosság is?
18L

#5 Azért nem mindegy, hogy pénzzel fejezed ki hogy fontos valaki neked, vagy őszinteséggel.
Kérdező: itt most te voltál őszinte, ha ezen besértődött, azon meg csak nevetni tudok. :D Komolytalan egy pali.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!