Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak meg akar vásárolni, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meg akar vásárolni, a pénzével?

Figyelt kérdés

Idősebb nálam a pasi, pár hónapja ismerem. Eléggé rám van kattanva, és amúgy aranyos meg helyes meg minden, de egy valami nagyon zavar. Konkrét eset volt, hogy odajött a sulimhoz egy délután, hogy legyek ma vele. Oké, belementem, bementünk a városba, mondta hogy menjünk be egy ruhaboltba, csak meg akar valamit nézni. Bementünk, amig ő kereste a valamit, én elkezdtem nézelődni a női részlegen. Amikor visszajött, mondtam hogy mehetünk, és letettem ami pont a kezemben volt. Erre ő kérdezte, hogy mi a baj azzal a ruhával. Mondtam, ami tényleg volt, drága. Erre megkérdezte hogy mi tetszik még. Én meg hát, elkezdtem mutogatni, hogy ez is szép, meg az is szép, hú meg ez is, mire azt válaszolta, hogy hozd őket, és elindult a pénztár felé. Először, meg másodszor is azt hittem, hogy viccel, de nem. Baromi nagy értékű cuccok voltak és még a pénztárnál is mondtam hogy ne szórakozzon már, de nem érdekelte. Valahol marha kínos volt az egész....mindegy, este hazavitt és később írtam még neki, hogy köszönök szépen mindent, meg blablabla, és írta hogy kiesett a táskámból a kocsiban a parfümöm, és nála van. Mondtam hogy oké, majd fussunk össze másnap, mert szeretem azt a parfümöt és már úgyis kevés van benne (bár ezt láthatta) Erre azt írta, mondjam meg, honnan van, vesz egy másikat. Nem olcsó kölni, de nem is ez volt a bajom, és nem bírtam már magamba tartani, megírtam neki hogy nagyon kedves meg minden, de nem olyan lány vagyok, akit ezzel meg tud szerezni, vagyis megvásárolni... Szerintem erre besértődött, vagy legalábbis rosszul esett neki, mert azt írta, bocsánat hogy kedves akartam lenni...

Nemtudom most mi van, ti mit gondoltok? Tényleg csak kedves akart lenni, vagy ebbe volt szándékosság is?

18L

2016. jan. 3. 15:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
jaja úgy tesz ahogy én is tennék veled. szét dugnálak aztán mehetnél a fenébe xd
2016. jan. 3. 15:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Baromi kellemetlen lehet, ne fogadj el tőle semmit. Engem is idegesít, ha valaki venni akar nekem valamit. Nem fogom szeretni, vagy jobban szeretni ettől. 24/N
2016. jan. 3. 16:02
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Újabb tucatember a kérdező személyében...na meg a srác is. Meséljetek már valami újat, ba sszátok meg!
2016. jan. 3. 16:05
 14/20 anonim ***** válasza:

O azt feltetelezi szerintem, h komoly kapcsolatban ez ugyis szokas. De o egy kicsit eloreszaladt az ajandekozgatassal. Az ajandekozas is szeretetnyelv. Szoval nyugodtan talalkozz vele. Nem kell attol meg hamar lefekudni vele. Ha hamar varja a szexet vagy erolteti, csak abban az esetben szamit megvasarolasnak az ajandekozgatasa. Barmikor mondhatsz nemet a szexre hivasara.

Nyilvanvaloan neki ez apropenz, nem hianyzik majd neki soha.

Miert ne lehetne ebbol egy kiegyensulyott parkapcsolat, idovel egyutteles, hazassag es gyerek? Legyel kicsit pozitivabb illetve a sajat fegyverevel gyozd le, ne fekudj le vele hamar es igy legalabb kiderul.

N

2016. jan. 3. 17:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem hogy meg akar vásárolni, hanem már meg is vásárolt!

jó tudom még fiatal vagy meg minden, de már ott elrontottad hogy hagytad kifizetni a ruhákat....

2016. jan. 3. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Kislány, ha kellemetlen a szitu. miért hurcoltad oda a kasszához a ruhákat mégis? Miért mutogattad a sok mindent, ami tetszik? azt ne mondd, h nem tudtad, mire megy ki...hahahahh...kis pénzéhes liba vagy, be is bizonyítottad a pasinak azzal, h hagytad, h összevásároljon minden drága cuccot. Ezek után mit csodálkozol, ha bepróbálkozott a parfümös dologgal? Joggal hitte, h nálad így működik.

Ha lenne egy kis tartás benned, nem fogadtad volna el, vagy max. egy kis apróságot a sok közül.

32N

2016. jan. 3. 17:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Már meg is vásárolt.
2016. jan. 3. 18:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező! Már az áruházban nemet kellett volna mondani neki, és leállítani. Akkor most nem lennél ilyen helyzetben.
2016. jan. 3. 18:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy minek fogadtad el. Az, hogy szabadkoztál, hogy ne vicceljen már, nem valami komolyan vehető, ha előtte meg ott mutogattad neki a cuccokat. Nyilván tudtad, hogy minek kérdezte. Azzal, hogy odavitted a pénztárhoz a cuccokat, gyakorlatilag pénzéhes lotyóvá értékelődhettél le a szemében, különben szépen mindent vissza tettél volna, és megmondod, hogy nem, NEM fogadod el, nem csak tessék-lássék kéreted magad. És szerintem arra sértődött meg, hogy elfogadtad tőle azt a sok ruhát, aztán most hárítasz, és nem lesz szex.
2016. jan. 4. 00:28
 20/20 anonim ***** válasza:

"azt írta, bocsánat hogy kedves akartam lenni..." - hol itt a sértődés?

Nagyon különbözőek az emberek anyagi lehetőségei neked ezek lehet drága dolgok, neki attól nem feltétlenül.

Amikor másodszor fizettem egy kávét a fiatal kolléganőnek (egy pékségben, semmi Hilton) ő is azt mondta, hogy ez neki kínos, hogy mindig én.. pedig eszembe se jutott, hogy ezzel "megvásárolnám".

2016. jan. 23. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!