Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek miért lett hirtele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért lett hirtelen ilyen? Gyereket akar?

Figyelt kérdés

Feleségem mostanában ha meglát valahol egy kisgyereket akkor mindjárt rám néz mosolyog és mondja hogy milyen édes meg cukiii... És addig nem hagy békén ameddig nem mondok rá valamit. Ő mindig azt mondta hogy nem szereti a gyerekeket. Most mi lett vele?

Nővérének a gyerekére vigyázott tegnap és mikor elvitték láttam rajta hogy nem akarja és utána szomorú fejjel nézett rám egész este.

Amikor régebben vigyázott rá örült mikor elvitték és mondta hogy neki soha nem kell gyerek.

2018. jún. 14. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
A saját meglátásai sem tudják felülírni a fajfenntartási ösztönt.
2018. jún. 14. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Anyai ösztön. Abban biztos vagyok hogy a közeljövőben nem szeretnék gyereket és hogy majd később akarok-e ,nemtudom de néha ha látok egy aranyos gyereket így bennem van hogy jaj de cuki és tök jó lenne néha foglalkozni egy gyerekkel.

Ez a legtöbb nőben ösztönösen benne van még abban is aki nem akar gyereket. Olykor azonban előjön és van akit megváltoztat idővel, van akit pedig nem.

2018. jún. 14. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Jaja. Készítheted a gumit, ha nem akarod.
2018. jún. 14. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg vele kéne megbeszélni, nem velünk
2018. jún. 14. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

Mond neki h te csak olyan ellevős nem beszélgetős, nem mély, nem.rendes kapcsolatra vagy alkalmas s ha gyereket akar, akkor be kéne titeket záratni, ha tőled akar s ha te akarsz magadnak.

Kis analfavétuska vagy még. Nőj fel egy kapcsolathoz, addig eszedbe ne jusson.

2018. jún. 14. 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
Igen, gyereket akar. Így kezdődött ez nálam is, először "jól van, látom, egy baba", aztán " Jaj, de édes!". Egy év után, ha egy csecsemő közelébe kerültem, akkor este mindig mentem elbújni, hogy bőghessek egy sort. 😀
2018. jún. 14. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

ebbol vagy baba lesz vagy valas

nalunk valas lett

2018. jún. 15. 08:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
IGen, és ha te nem akarsz, akkor jobb mielőbb tisztázni és elválni.
2018. jún. 15. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!