Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár,30 asok, nem akarnak gyereket, azok szerintetek később megbánják, vagy ez a trendi? Úgy tapasztalom, hogy minden 3. pár nem akar gyerekeket.
Szerintem nem bánják meg.
Ez egy külső, ítélkező embertől a legxarabb visszapofázás, hogy azért kell gyerek, mert mi van ha 60 évesen megbánjátok, és majd ki fog ápolni ha öregek vagytok? :D
Mi kb állandóan ezt a nagyon frappáns, okos, és tényleg valószínű puffogást kapjuk meg :d
Van, akiknek nem való gyerek. Most vègre ki is mondhatják, hogy nem akarnak.
Hogy trendi lenne nem vállalni gyereket, azt nem tudom,az?
Én sem akarok soha gyereket,önzõ vagyok hozzà,ezért nehezebben ismerkedek mert csak olyan csajjal àllok szóba aki szintén tényleg soha nem akar.
Miért bànnànk meg?
Mondjuk érdekes gondolkodàs hogy öreg koromra ki fog àpolni.
Miért kellene engem àpolni?!
Ez nem jó hozzààllàs szerintem,egészségesen kell élni,étkezni,vitaminokat szedni.
Egy gyerek rengeteg felelõsség,sok sok sok zseton és lemondàs,ezért nagyon meg kell gondolni ki vàllal gyermeket.
Eleve felnevelni minimum 10-20 milla fõleg ha nem kétforintot nem érõ magyar oktatàsba akarod küldeni hanem külföldi sulikba.
Plusz mondjàl le a nyaralàsról,luxusról esetleg a csaj elkezd asszonyosodni elhagyja magàt behízik,köszönöm nem.
Oké, ápolni nem kell, de ki keresi meg a nyugdíjatokat ? Én tuti nem :D.
31/f
ha mindkét fél nem vágyik gyerekre, az oké.
para abból van, ha egyik akar, másik nem, ki hozzon kiért áldozatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!