Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar gyereket ha elvenni nem akar?
Ha neki csak egy papir de neked örömet okozna akkor mi a baja vele? Nem értem.
Én csak akkor akarnék gyereket valakitől ha papíron is apja vagyok a gyermekemnek és férje a gyermekem anyjának.
Egyébként a joghatását tekintve semmiben nem különbözik az élettársi viszonytól csak annyiban hogy ha vége akkor azt bíróság mondja ki.
nyugi, gyereket se akar igazan (legalabbis nem toled), de ezzel tart maga mellett.
egyebkent sok ferfi orommel hazasodik, keress olyat.
Én sem vennék el már senkit, ha egy házasságom x év után válással végződött.
Minek, egyszer megégettem magam, kösz, másodszorra nem.
Egyszer màr volt hàzas, elvàlt. Ketten az exével hagytàk tönkremenni a hàzassàgukat, és most a pasid rajtad àll bosszút. Azt hiszi minden kapcsolat ugyanolyan sorsra jut. Ami igaz is, ha nem törődnek vele, vagy eleve rosszul vàlaszt pàrt az ember, olyat aki nem passzol hozzà. Ehhez ugye önismeret és a màsik megismerése is szükséges.
Nem akar elvenni mert a vàlàs maceràsabb mint összecsomagolni a motyót és lelépni, szakítani, ha megunja, nem tervez veled élethosszig. A gyerek neki nem gond ha van. Jó esetben gyerektartàst fizet, làtogatja, de úgyis a te nyakadba szakad majd ha szétmentek. A gyerek rendben van amíg együtt vagytok , aztàn ha vége is lesz köztetek, az ő életében nem sok vizet fog zavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!