Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert akar gyereket ha elvenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akar gyereket ha elvenni nem akar?

Figyelt kérdés
en meg sosem voltam hazas de mindig szerettem volna ezt a parom is tudja.ami rosszul esik hogy nem akar elvenni,ö egyszer regebben volt hazas.kb 10eve. õ azt mondja csak egy papir a hazassag ezert hulyesegnek tartja. mi 5eve vagyunk egyutt de gyereket azt meg szeretne de elvenni persze nem.ez eleg rosszul esik.

2017. nov. 23. 22:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
És ez 5 évig nem zavart, most meg igen?
2017. nov. 23. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Én a helyedbe megmondanám neki,hogy gyereket vállalni házasság nélkül meg szerintem hülyeség,úgyhogy így járt akkor...majd szülsz gyereket annak,aki nem csak egyoldalúan várja el a dolgokat.
2017. nov. 23. 22:48
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Szüljön neki a kedves mama.
2017. nov. 23. 23:41
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
#3: Most ebbe mégis, hogy a f457ba tudtad belekeverni a mamát? Ostoba...
2017. nov. 23. 23:59
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Ha neki csak egy papir de neked örömet okozna akkor mi a baja vele? Nem értem.

Én csak akkor akarnék gyereket valakitől ha papíron is apja vagyok a gyermekemnek és férje a gyermekem anyjának.

Egyébként a joghatását tekintve semmiben nem különbözik az élettársi viszonytól csak annyiban hogy ha vége akkor azt bíróság mondja ki.

2017. nov. 24. 00:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

nyugi, gyereket se akar igazan (legalabbis nem toled), de ezzel tart maga mellett.

egyebkent sok ferfi orommel hazasodik, keress olyat.

2017. nov. 24. 06:31
 7/14 anonim ***** válasza:
32%
Elképzelhető, hogy az előző házasságával csúnyán megégette magát, és köszöni szépen, ilyenből még egyszer nem kér. Valószínűleg többet senkivel nem akar vagyonközösségre lépni, a gyerekét eltartaná, de egy nő megélhetését már nem akarja kötelezően a nyakába venni. Amúgy a férfiak számára manapság ez az egyetlen normális hozzáállás. Gyerek jöhet, de házasság nem kell. Én is így vagyok vele, de ehhez még nem találtam partnert...
2017. nov. 24. 10:10
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Én sem vennék el már senkit, ha egy házasságom x év után válással végződött.

Minek, egyszer megégettem magam, kösz, másodszorra nem.

2017. nov. 24. 10:23
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nőként is teljesen megértem. Ő már volt házas, tudja, hogy ezen nem múlik semmi. Tudtad, hogy ilyen pasival jössz össze, ebben Neked kell alkalmazkodni. De amúgy az öröklésen kívül a Te szempontodból jogilag teljesen mindegy mi van, gyereknél meg abszolút nem számít. Fogd fel úgy, hogy mindenféle papír nélkül és biztosíték nélkül is tart Téged annyira, hogy a gyermekei anyja legyél, bízik Benned.
2017. nov. 26. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Egyszer màr volt hàzas, elvàlt. Ketten az exével hagytàk tönkremenni a hàzassàgukat, és most a pasid rajtad àll bosszút. Azt hiszi minden kapcsolat ugyanolyan sorsra jut. Ami igaz is, ha nem törődnek vele, vagy eleve rosszul vàlaszt pàrt az ember, olyat aki nem passzol hozzà. Ehhez ugye önismeret és a màsik megismerése is szükséges.

Nem akar elvenni mert a vàlàs maceràsabb mint összecsomagolni a motyót és lelépni, szakítani, ha megunja, nem tervez veled élethosszig. A gyerek neki nem gond ha van. Jó esetben gyerektartàst fizet, làtogatja, de úgyis a te nyakadba szakad majd ha szétmentek. A gyerek rendben van amíg együtt vagytok , aztàn ha vége is lesz köztetek, az ő életében nem sok vizet fog zavarni.

2017. nov. 27. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!