Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar gyereket ha elvenni nem akar?
Figyelt kérdés
en meg sosem voltam hazas de mindig szerettem volna ezt a parom is tudja.ami rosszul esik hogy nem akar elvenni,ö egyszer regebben volt hazas.kb 10eve. õ azt mondja csak egy papir a hazassag ezert hulyesegnek tartja. mi 5eve vagyunk egyutt de gyereket azt meg szeretne de elvenni persze nem.ez eleg rosszul esik.2017. nov. 23. 22:39
11/14 anonim válasza:
Buta vagy ez nem kérdés. Én se vennélek el. Amugy meg tényleg csak egy papir meg felesleges pénzkidobás.
12/14 anonim válasza:
Van akinek egyáltalán nem csak egy papír. A legtöbb esküvő ára egyébként visszajön. Mesélsz még?!
13/14 anonim válasza:
12. Főleg, ha azt vesszük, hogy egy esküvő nem kerül pénzbe. Ingyen is lehet.
Fizetni a buliért " kell" amit utàna rendeztek. Hogy mennyit, az attól függ, hogy mekkora bulit csinàltok, hàny vendéggel. Nem muszàj milliókat kiszórni rà az ablakon.
Egy 17 fős , polgàri esküvő ebéddel, tortàkkal nekünk 95 ezer ftba került, szűk csalàd és baràtok részvételével. Tudni kell hatàrokat szabni. Az, hogy az esküvő sokba kerül, csak olcsó kifogàs.
14/14 anonim válasza:
Megértem a félelmeit, viszont a "csak egy papír" kifogástól frászt kapok. Nem az, ha az lenne nem számítana neki. Mondja meg kerek perec mitől fél és keressetek rá megoldást, de ne közhelyeket pufogtasson, mert ez nem érv és csak elvágja a diskurzust. Házasság nélkül én sem szülnék, szóval veled is teljesen egyetértek. A megoldás egy nagy beszélgetés volna, ahol felfedezitek a spanyol viaszt - a házassági szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!