Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasi fotózza le szex után az alvó csajt és küldi el a haverjainak?
Kérdező, eddig nem írtam. Az igazság az hogy a pasiknak dicsőség ha minél több nővel dug, a nőknek meg nem. Igen, igazságtalanság de a nők meg vannak bélyegezve ilyenkor.
N
Nem tudom, hogy ki van vele, de én büszke vagyok rá, hogy nem olyan országban élek, ahol tömegesen megerőszakolnak egy nőt, mert kilóg a térde a szoknyája alól.
De, ez a srác nem a közpékor, hanem egy kiskamasz szintjén rekedt meg, aki el akart büszkélkedni a haverjainak, hogy milyen jó nővel szexel.
Középkor szintjén az rekedt meg, aki rbancozik egyéjszakás miatt és belefér neki, hogy más arcmásáról és meztelen testéről engedéls nélkül fotókat küldözgessenek.
A lényeget kérdező!
Készült azóta srácról fotó, ahogy befosva fekszik a lakása padlóján, egy kiadós baseball ütős kezelés után? >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!