Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány pasi fotózza le szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány pasi fotózza le szex után az alvó csajt és küldi el a haverjainak?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem egy sráccal, csak egyalkalmas volt szerintem. De elég jó volt, viszont utána mikor összebújtunk elaludtam, a pasi meg éjjel lefotózott (takaró nélkül) és elküldte a haverjainak, így derült ki hogy van egy közös ismerősünk, az exem, aki reggel felhívott hogy erről tudok-e, mert hogy tudja hogy sosem küldök meztelen képet senkinek most pedig vagy 10 pasi látta, őt is beleértve. Nagyon kiakadtam és rákérdeztem a pasinál, de ő tagadott és csak akkor mondta el hogy tényleg így volt mikor elmeséltem hogy felhívott az exem. Ez csak engem akasztott ki? 25N

2021. jan. 10. 09:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
78%
20-as! És az feltűnt, hogy a férfiak meddig képesek elmenni, csak hogy a nő lefeküdjön velük? A csillagokat is lehazudják az égről, és néhányuk tényleg nagyon meggyőzően tudja adni a szerepet. Nyilván a nők felelőssége, hogy kivel fekszenek össze, de van, amikor nem tudja az ember azonnal felmérni, hogy egy szociopatával van dolga. Ha menne, akkor nem lennének ilyen kérdések. És akkor meg tényleg azt is lehetne mondani, hogy milyen szerencsés a kérdező, hogy nem fojtotta meg álmában, és hogy ennyiből sok baja nem lehet? Hagyjuk már az áldozathibáztatást, és nézzünk szembe azzal, hogy csak a saját félelmeinket próbáljuk ezzel álcázni, mert ha az áldozat a hibás, mi ugye nem követjük el ugyanazt a hibát, tehát mi biztonságban vagyunk. Erről pedig szó sincs, ezt kéne felfogni.
2021. jan. 10. 10:56
 22/64 anonim ***** válasza:
62%

Amatőr vagy csajszi! Alap, hogy idegen nem alszik itt, sőt szexelni sem hozom haza. Telefon pedig megy a fegyverszekrénybe amíg itt a lány, ha nem teszi be semmi gond, akkor csomagoljon, és hívok TAXI-t.

40 Profi FÉRFI

2021. jan. 10. 10:59
 23/64 anonim ***** válasza:
77%
Ó, nekem van barátnőm (de még milyen), és mégse küldözgetem szét a képeit igazi bunkó módjára.
2021. jan. 10. 11:16
 24/64 anonim ***** válasza:
12%

A google volt adattudósa, Seth Stephens-Davidowitz írt egy könyvet, amelynek címe, "Mindenki hazudik". Ezek után kicsit sem érdekel, hogy a pasik mennyit hazudgálnak, mert nem csak ők hazudnak...

"néhányuk tényleg nagyon meggyőzően tudja adni a szerepet."

Pontosan ez a baj. Néhányuk. A többségük iszonyúan gagyi. De, még ők könnyen is találnak szexupartnert. Vond le ebből a következtetést!

"amikor nem tudja az ember azonnal felmérni,"

A nők fel tudnák mérni, mivel az evolúció megajándékozta őket a testbeszéd olvasas, az emberismeret képességével. Tehát nincs kifogás. A nő gondolkodásban inkább az van, hogy majd megváltoztatják a rosszfiút. Pont ezt a témát dolgozza fel részben Collen Hioover "Csúf szerelem" című könyve.

"Hagyjuk már az áldozathibáztatást,"

Felőlem hagyjuk, nincs annyi időm arra, hogy ezt kibeszéljük, de nem értek egyet azzal, aki szerint ezt hagyni kellne. Az áldozathibáztatás egyébként NEM arról szól, hogy CSAK az áldozat a hibás, hanem arról, hogy MINDKETTEN azok.

2021. jan. 10. 11:20
 25/64 anonim ***** válasza:
7%

+ kiegészítés:

Az áldozathibáztatás csak bizonyos esetekben tartható fent. Ha mondjuk egy aljas pasi behúzza a munkahelyen a nőt a mosdóba, aki még csak kihívóan sincs felöltözve, akkor igazságtalan hibáztni a nőt.

De ha egy nő ÖNKÉNT fekszik össze egy idegen pasival, akiről simán tudhatná egy kis vizsgálat után, hogy milyen, és pórul jár, akkor mindketten hibásak. A pasi, mert gonosz volt, és a nő is, mert bevállalta a dolgot, nem gondolkodott.

2021. jan. 10. 11:26
 26/64 anonim ***** válasza:
77%

Többször fotóztam le az alvó barátnőmet, DE egyrészt mi együtt vagyunk, másrészt nem küldöm el senkinek, harmadrészt tud róluk (főleg, hogy ő is csinálja). Ami veled történt, az jogosan háborít fel, de legalább az exed jófej volt és szólt.

29F

2021. jan. 10. 11:29
 27/64 anonim ***** válasza:
16%

Még egy storyt megosztok, aztán befejezem ezt a gagyi témát.

Volt egy csaj, aki elkezdett randizni, egy "sráccal", ahogy ő nevezte. Amint mesélt róla, mondtam neki, hogy NE FOGLALKOZZON VELE. Mert nem hozzá való!

A csaj nem hallgattott rám, pedig tök nyilvánvaló volt, hogy a "srác" egy igazi balfék. Mégpróbálta megmagyrázni, hogy nem is olyan! A lényeget mondom:

Végül nekem lett igazam: kiderült, hogy a srácnak ő csak egy FOGADÁS volt! A story-t nem mesélem tovább, mert unalmas.

Az említett lány ma már EGYETEMISTA, tehát értelmiségi nő.

Ezzel a story-val kívántam bizonyítani azt, hogy a nők saját maguknak is hazudnak. Mert nem azt nézik, hogy milyen a pasi, hanem azt, AMILYENNEK ŐK AKARJÁK látni!

Na sziasztok!

(a nagybetűs kiemelések nem kiabálások, hanem kiemelések!)

2021. jan. 10. 11:37
 28/64 anonim ***** válasza:
79%

En is lattam mar ilyen kepet, egy haverom barátja csinalta. Szerintem is gaz. Legalabb a csajon egy tanga volt.

Amugy en siman feljelentenem, az egyejszakasoknak is megvolt regen az etikettje...undorito világban elunk.

Nekem is volt olyan csajom, aki kulon kérte az elejen, hogy a telefont hagyjuk az asztalon, ne az agy közelében legyen, meg az okosorat is vegyem le. (Kesobb az rajtam maradt, alvasnal figyeli a pulzusomat.) Ezek utan jobban megertem ezeket a kéréseket.

2021. jan. 10. 11:48
 29/64 anonim ***** válasza:
72%
Napi story-kérdés pipa?
2021. jan. 10. 11:48
 30/64 anonim ***** válasza:
78%

Bármilyen képet készíteni a másikra, pláne meztelent engedély nélkül az morálisan és szerintem jogilag is elítelendő.

Tovább küldeni több embernek vagy akár egynek: az előző bűnnél is sokszorosan elitelendő.

Ha a meztelen képeket társadalmilag nem fogadná ilyen hazug kettőség, akkor is az lenne. Mert nem járultál hozzá.

Ilyen egyszerű.

2021. jan. 10. 12:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!