Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasi fotózza le szex után az alvó csajt és küldi el a haverjainak?
Miért akasztott ki?
Mit vársz egy olyan pasitól, aki csak szexelni akart? 😂
Egyébként természetesen én is csináltam hasonlót mikor tini voltam.
Tudod, mi férfiak azokat a nőket, akiket nem tiszteljük, akik csak szexre kellenek. Cumi.
Ezt én sem értem egyébként, hogy miért csodálkozik.
Szinte minden pasi dicsekszik azzal, ha megvolt neki egy csaj. Mit várt, titkolózást? :D
Egyébként én magam csak annyit csináltam, hogy megmutattam a közösségi médiában azt a nőt, akivel dolgom volt, az ő profilját. Mindenki eldicsekszik tehát az egyéjszakás csajokkal, a kérdés csak az, hogy ki az, aki etikusan teszi, és ki az, aki alpári módon
2-es voltam.
Nyilván egy egyéjszakás csajt nem fog tisztelni, csak egy ürítés voltál.
Örülj neki hogy nem az idővonaladra tette ki.
Ez minden határon túlmegy. Legközelebb mit csinál egy alvó nővel, eladja a petéit?
Nem tudom hogy mit szólna, ha te készítettél volna róla meztelen képet, és elküldenéd mindenkinek.
Nem, nem félelmetes, és igen megérdemeli azokat.
Tudod, egy normális nő, ami nem ribi, megválogatja, kivel fekszik össze. Kiválaszt mondjuk egy srácot, akivel már kb. 5 éve ismerik egymást, akiben megbízik. És azzal kefél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!