Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány pasi fotózza le szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány pasi fotózza le szex után az alvó csajt és küldi el a haverjainak?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem egy sráccal, csak egyalkalmas volt szerintem. De elég jó volt, viszont utána mikor összebújtunk elaludtam, a pasi meg éjjel lefotózott (takaró nélkül) és elküldte a haverjainak, így derült ki hogy van egy közös ismerősünk, az exem, aki reggel felhívott hogy erről tudok-e, mert hogy tudja hogy sosem küldök meztelen képet senkinek most pedig vagy 10 pasi látta, őt is beleértve. Nagyon kiakadtam és rákérdeztem a pasinál, de ő tagadott és csak akkor mondta el hogy tényleg így volt mikor elmeséltem hogy felhívott az exem. Ez csak engem akasztott ki? 25N

2021. jan. 10. 09:27
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
26%

Miért akasztott ki?

Mit vársz egy olyan pasitól, aki csak szexelni akart? 😂

Egyébként természetesen én is csináltam hasonlót mikor tini voltam.

Tudod, mi férfiak azokat a nőket, akiket nem tiszteljük, akik csak szexre kellenek. Cumi.

2021. jan. 10. 09:31
 2/64 anonim ***** válasza:
25%
*Tudod, mi férfiak azokat a nőket, nem tiszteljük, akik csak szexre kellenek
2021. jan. 10. 09:32
 3/64 anonim ***** válasza:
26%

Ezt én sem értem egyébként, hogy miért csodálkozik.

Szinte minden pasi dicsekszik azzal, ha megvolt neki egy csaj. Mit várt, titkolózást? :D

Egyébként én magam csak annyit csináltam, hogy megmutattam a közösségi médiában azt a nőt, akivel dolgom volt, az ő profilját. Mindenki eldicsekszik tehát az egyéjszakás csajokkal, a kérdés csak az, hogy ki az, aki etikusan teszi, és ki az, aki alpári módon

2-es voltam.

2021. jan. 10. 09:43
 4/64 anonim ***** válasza:
21%
Ilyen alvóst sosem csináltam, de volt már más fotóm, a legjobb haveroknak mutattam meg csak, muszáj eldicsekedni. De szigorúan mutatom, nem küldöm, hogy nekik is meglegyen. 24f
2021. jan. 10. 09:52
 5/64 anonim ***** válasza:
25%

Nyilván egy egyéjszakás csajt nem fog tisztelni, csak egy ürítés voltál.

Örülj neki hogy nem az idővonaladra tette ki.

2021. jan. 10. 09:52
 6/64 anonim ***** válasza:
79%
De primitívek szóltak itt hozzá. Hol erkölcsi igazolás a sunyi fotózásra az, hogy csak rövid ideje ismerték egymást az akció előtt? Ti lehettek azok, akik szerint megérdemli, ha megerőszakolták, mert kivágott ruhában ment bulizni, vagy nyugodt lélekkel elviszitek a padon hagyott pénztárcát, elvégre minek volt figyelmetlen a gazdája. Ez félelmetes.
2021. jan. 10. 09:58
 7/64 anonim ***** válasza:
79%

Ez minden határon túlmegy. Legközelebb mit csinál egy alvó nővel, eladja a petéit?

Nem tudom hogy mit szólna, ha te készítettél volna róla meztelen képet, és elküldenéd mindenkinek.

2021. jan. 10. 10:01
 8/64 anonim ***** válasza:
80%
Komolyan úgy gondoljátok itt többen, hogy ez normális!? Elhiszem, hogy nem tisztelitek az ilyen nőt, de az ilyen húzást is okésnak mondjátok!?
2021. jan. 10. 10:10
 9/64 anonim ***** válasza:
16%

Nem, nem félelmetes, és igen megérdemeli azokat.

Tudod, egy normális nő, ami nem ribi, megválogatja, kivel fekszik össze. Kiválaszt mondjuk egy srácot, akivel már kb. 5 éve ismerik egymást, akiben megbízik. És azzal kefél.

2021. jan. 10. 10:12
 10/64 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy normális.
2021. jan. 10. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!