Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pasi fotózza le szex után az alvó csajt és küldi el a haverjainak?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem egy sráccal, csak egyalkalmas volt szerintem. De elég jó volt, viszont utána mikor összebújtunk elaludtam, a pasi meg éjjel lefotózott (takaró nélkül) és elküldte a haverjainak, így derült ki hogy van egy közös ismerősünk, az exem, aki reggel felhívott hogy erről tudok-e, mert hogy tudja hogy sosem küldök meztelen képet senkinek most pedig vagy 10 pasi látta, őt is beleértve. Nagyon kiakadtam és rákérdeztem a pasinál, de ő tagadott és csak akkor mondta el hogy tényleg így volt mikor elmeséltem hogy felhívott az exem. Ez csak engem akasztott ki? 25N2021. jan. 10. 09:27
41/64 anonim válasza:
Szegény kérdező,ne vedd magadra ezt a sok bántó választ.Legyen szép napod és kívánok neked minden jót és szépet.
42/64 anonim válasza:
Reggel fél 10-től megy ez a kérdés... Be kellene mar fejezni.
43/64 anonim válasza:
Most hogy jön ide a másik párja 72-es? Én eddig azt hittem, hogy egy jól működő, bizalomra épülő párkapcsolatban, ahol a felek kölcsönösen tisztelik egymást, ott nem az tart meg egy férfit, hogy éppen nincs egy másik nyitott nő a közelben. Ha tapasztalatból beszélsz, és a pasid megcsalt, az nem a másik nő miatt történt, hanem mert iszonyat visszataszító a stílusod, és valószínűleg a személyiséged is.
44/64 anonim válasza:
Pasi vagyok. Sose tennék ilyet a partneremmel. Ha fotózok vagy videózok, azt csak előzetes megbeszélés alapján teszem és sose tettem közzé. Akkor sem, ha csúnyán összevesztünk. Ennyire azért tartom magam gerincesnek...
45/64 anonim válasza:
76-os,a megcsalás mindenféleképpen undorító dolog,de a kérdésben ezt hol látod?Itt most nincs szó megcsalásról,nem relevánsak a példák ezért :D
46/64 anonim válasza:
Igen, nem volt szó megcsalásról, de ez nem is lényeg. A lényeg az, hogy mindenki védi a csajt, de ha a pasija egyéjszakázna akkor már azonnal nem az lenne, hogy jaaaj, szegény lány, valaki kihasználta megdgta és lefotózta... Hanem azonnal jönne az, hogy "nézzük csak, ki az a szajha akivel megcsalt az a barom". Akkor máris rbanc lenne, akkor nem menne itt a pátyolgatás. Akkor már a csajt is utálnák... Ez itt az undorító képmutatás kedves "nők"... Inkább lányok vagy vágyakozó férfiak.
47/64 anonim válasza:
Az alkalmiaknak is van udvariassága, amibe nem tartozik bele, hogy valaki szétküldi a képeidet. Vagy ez szerinted oké? Szerinted minden alkalmi ilyen?
48/64 anonim válasza:
83! “Minek ment oda??!!!?!!?” Itt tartasz? 😂 akkor tényleg senki ne is lépjen ki a lakásából, ne is szóljon idegenhez, mert hát persze, ha ránéz, az meg megtámadja, az is nyilván az áldozat hibája, nem néz rá, nincs balhé. Szerintem ezen a gondolkodásmódon már túl kéne lenni.
49/64 anonim válasza:
Arról nem volt szó mennyit ivott/szívott. Lehet engedélyt adott rá csak nem emlékszik. 🤷
50/64 anonim válasza:
86! A nem, az mindenhogyan nemet jelent. Hibába próbálod védeni a nemi erőszakot, ezt nem lehet, és minimális intelligenciával fel is lehet fogni, miért. Csak mert áll a farka, tudni kéne kontrollálnia magát a pasiknak is, és megjegyzem, hogy a legtöbb képes rá, és nem erőszakol meg miatta nőket. Aki meg nem képes ennyire se kontrollálni magát, azt mi is különbözteti meg az állatoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!