Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőmet az exe "kölcsönad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet az exe "kölcsönadta" a haverjainak pénzért, hogy javitsam ki ezt a lelki károsodást?

Figyelt kérdés

A barátnőm nagyon aranyos, kedves és nagyon engedelmes. szóval bármit kérek megteszi. Én nem használom viszont az exe az megtette...

3 hónapja vagyunk együtt és most szexeltünk elöször. Az aktus után mondta el h mit tett vele az exe, amit persze valamilyen szinten ő élvezet, ámbár mégis megalázónak és ribizliségnek tartotta.

a barátnőmet párszor megdugták az exének haverjai. S ez sokként ért. Joggal felmerülhet bennetek a kérdés h miért hagyta. Azért mert iszonyatosan naív és a párjának a boldogsága a legfontosabb. A bizar az egészben az h az exe szerette őt nagyon. Én ismertem őt akkor is amikor együtt volt és tényleg oda voltak egymásért. De vmi miatt mégis hagyta h hozzáérjen.

tudom h lelkileg károsodott, mert nehezen ment bele a szexbe és mindig kérdezte h nekem jó e így de ezt minden percben elismételte. Szerintetek miért tette ezt az exe?

a lány 20 éves

2016. ápr. 17. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Inkább egy pszichológustól kellene tanácsot kérned. Először menj el te egyedül, titokban, és kérdezz rá, hogy mi ilyenkor a teendő, és te mit tehetsz érte.
2016. ápr. 17. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal még most is, akkor is az volt amikor történt. Élvezte, de megalázónak és ribiségnek tartotta. Ha megint témába jön, akkor mondd meg neki, hogy nem ő kapta a pénzt, hanem a kedves párja, a szexet pedig ha élvezte, akkor nincs miért bánnia. A ribizliség nem itt kezdődik! Neki csak volt ilyen is az életében, kész, vége. Most itt vagy te neki!

A barátja pedig vagy pszichés problémákkal küzd, vagy nagyban más az értékrendje mint a többségi társadalomé.

2016. ápr. 17. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg az is lehet egy opció, hogy tetszettek neki a haverjai és így végülis mindenki jól járt, csak megszólalt az önbecsülése. A történtektől független pedig kérdezgetheti, hogy jó e neked, mert sajnos régen én is hajlamos voltam erre. :) Az sem bizonyítja a lelki károsodását, hogy nehezen megy bele a szexbe. Van aki nehezen adja magát. Szerintem ha élvezte akkor csak magában kell rendbe tenni a dolgot és idővel túl lesz rajta! Illetve te is megnyugtathatod, hogy nem számít a múltban történtek!
2016. ápr. 17. 22:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy pénzért??
2016. ápr. 17. 23:53
 5/10 A kérdező kommentje:

2 és 3 köszönöm szépen a válaszatokat, tanácsotokat.( bár szerintem 1 ember írta :D

így fogok cselekedni mindenképp

A barátnőm látta h pénzt adtak az exének minden alakalom után

2016. ápr. 18. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem legyél vele türelmes és éreztesd vele, hogy szereted, hogy figyelsz rá, hogy fontos neked és az is fontos neked, hogy élvezze, amikor veled van.

És azt is mondd el neki (sokszor), hogy miért jó vele a szex.

2016. ápr. 29. 11:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Sköszönön szépen a ranácsot :)
2016. ápr. 29. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy ez is egyfajta szexjáték, az exének ez bejött, neked más az ízlésed. Próbáld azt erősíteni benne, hogy ez nem akkora probléma, hiszen ő is benne volt ebben, de most egy más időszak jön.

Ha egyébként annyira nagy trauma lett volna neki, akkor az első után, amikor látja hogy pénzt kap érte az exe, nem csinálta volna tovább. De belement a következőbe is, tehát biztos ő is élvezte valamennyire. Sok nőben van ilyen belső igény, hogy megalázó helyzetbe kerüljön, uralkodjon rajta egy pasi, csak ezt nem merik kimondani, mert félnek, hogy mások cikinek tartják, lenézhetik emiatt.

2016. ápr. 30. 11:01
 9/10 A kérdező kommentje:
lehet h részben igazad van. erre nem gondoltam h szereti ha megalázzák
2016. ápr. 30. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ez elsőre megdöbbent, de hidd el sokan örülnének egy ilyen csajnak. A barátnőd ugyanis submissiv típus. Nézz utána BDSM témakörben, hogy milyen játékokat kedvelnek a sub nők. Óvatosan próbáld meg kiszedni belőle, hogy azok közül mikhez lenne még kedve, és játszatok olyanokat ti is (persze te ne add kölcsön, van még más is a repertoárban). Ne kezeld lelki traumának, hiszen te is azt írtad, hogy élvezte valamelyest.
2016. ápr. 30. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!