Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mire számítsak, milyen részletesen meséli el a haverjainak, hogy mi van kettőnk között?
Tapasztalatom az hogy a csajok sokkal több mindent és részletesebbeb besznelnek ki mint a fiúk. Tehát Pl nálunk egy ilyel van intézve azzal hogy
Csá Gyuri Mizu?
Semmi tegnap megujjaztam a csajt
Na az király! Hoztad a vascsoveket?
Szóval kB ennyo
Szerintem is a csajok a kitárgyalósabbak..
Mekkora volt, meddig tartott, milyen volt, hányszor, hogyan stb stb stb
En nőkent sem mondom miket csinalok az agyban es votl e szex vagy csak petting.
Viszont bnőmet mar neha le kell allitanom hogy eleg nem akarom hallani hogy nyalta ki ot a srac...
Pasiknal is igy van. Exem mondta h ő sem beszelt ilyenrol soha. Egyik haverja meg mar tulzoan sokat h csajnak milyen puncija van. Hogy nyog .. Egyen fuggo sztem
A "haverokkal". Ez elég degradálóan hangzik.
Úgy érted az évtizedes jó barátaimmal, akiket már több mint 10 éve ismerek és még a gimiben, kamaszként lettünk jóban és azóta is folyamatosan megértő és jó barátok vagyunk?
Mindent elmondok nekik ami a szexualitásban a lelkem nyomja, vagy amivel dicsekedni akarok. Velünk van a legkevesebb szexuális tabu beszélgetéskor az életben.
Szégyellnem kéne vagy rosszul érezni magam, hogy olyan férfiakkal akikkel szinte testvérek vagyunk és 13-14 éve ismerjük egymást, minden ilyet is megosztok? Nem hiszem.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!