Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb fiú miért hazudik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb fiú miért hazudik a haverjainak?

Figyelt kérdés

Nem is ismerek olyan fiút, aki ne hazudna néha-néha a haverjainak nőügyekkel kapcsolatban. Pl. ha még nem feküdt le a barátnőjével, akkor miért mondja azt, ha kérdezik, hogy már megtörtént? Nem hiszem, hogy akkora dicsőség lenne, mert nem valami nagy nehezen megszerzett nőt vinne az ágyába, hanem a barátnőjét, aki szerelmes belé, csak még valamiért nem feküdtek le.

Meg hogy ez meg az történt csajokkal házibulikban, közben meg semmi...

Most ettől lesznek menők, vagy mi?

Lányként én ezt nem értem meg...:)

2016. febr. 8. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Azért, hogy többnek/látszanak mint a többi haverja. Férfiak között folyamatos a rivalizálás a dominanciaharc.

Az a helyzet, hogy akinek nem nagy a pofája azt elnyomják idővel.

2016. febr. 8. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék, volt egy fiú barátom, 2x smároltunk buliba, de ez ennyibe is maradt. Utána ő emlegette hogy többet érez, lehetne köztünk több, szeret. De barátok maradtunk mert nem volt túl határozott, nem igazán hívott el sehova, nem alakult a dolog, így mondhatni elfelejtődött....

Aztán azt mondta rólam a barátainak, hogy szerelmes vagyok belé, meg hogy igazából lehetett volna velem bőven több... :D Csalódtam benne nagyot. Valószínű ciki volt neki, hogy a barátai tudták velem a kavarást és én visszautasítottam, közben mégis jóban voltunk, és kicsit rám ferdítette a storyt. Rosszul esett nagyon. Amúgy nem volt még barátnője, gondolom ez is közrejátszott. Én szerettem volna vele kapcsolatot, de nem tudott teljes őszinte lenni, se hozzám, se a barátaihoz, ezzel el is rontotta. Néha még rágom magam rajta, de ez van. Tényleg vannak ilyen fiúk akik hazudnak...

Múltkor párom mutatott egy levelezést, abban egy haverja írt neki célzást, hogy mekkora szexmaraton lehetett köztünk mikor hazajött (kint volt külföldön) és a barátom írta rá hogy bizony meg minden... Közbe nekem akkor megvolt, és nem is volt semmi :D Ezen is nevettem, de ez még hagyján. :)

2016. febr. 8. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Mert a fiúk cukkolják egymást ezzel a témával folyamatosan, és aki nem akar allul maradni, annak nagyobbat kell mondania...

Haverjaim körében én vagyok a nagy kan, mert rendszeresen járok ku*vázni... Tőlem kérnek tanácsot csaj ügyekben, ami vicces de általában be is jön :)

Miért vicces?

Mert soha nem ku*váztam :D

2016. febr. 9. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!