Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahelyemen a legtöbb nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyemen a legtöbb nő miért ilyen álszent?

Figyelt kérdés

99% vagy a munkahelyünkön tart szeretőt, vagy máshol bújik ágyba férfiakkal úgy, hogy élettársa, vőlegénye, férje van.

Ezzel nincs is igazából gond, de cuckold kapcsolatban meg nem lennének benne.

Ki érti ezt?

Ennyire jó a titkos kapcsolat?

2016. febr. 8. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Az nem jutott még eszedbe, hogy azért tartanak titokban szeretőt, mert a férjük nem lenne benne egy cuckold kapcsolatban, vagy akár nyitott házasságban sem? A cuckold sokkal inkább múlik az "elszenvedő" félen, azt neki is kell akarnia, nem a "megcsalónak".
2016. febr. 8. 12:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Ők maguk mondták hogy akkor se lennének benne, ha a férj engedné.
2016. febr. 8. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
mi az a cuckold?
2016. febr. 8. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Hány nő dolgozik ott és hányról tudod, hogy BIZTOSAN az általad felvázoltakat teszi?
2016. febr. 8. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Férfiként kérdezem, nem általánosítasz egy egészen picikét? Minden nőnek tisztában vagy a szerelmi életével, minden létező munkahelyen?
2016. febr. 8. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt írta hogy a munkahelyén.

Az én munkahelyemen is sok nő kufircol félre.

Szal nem értem a válaszokat meg hűgy általánosít a kérdező.

Kérdésre is válaszolva, szerintem nincs kedvük szarakodni, egyszerűbb eltűnni a szeretővel egy fél órára meg ugye így a férjük előtt is tisztességesek maradnak.

Nem kell attól tartani, hogy a férj viszonzást vár.

2016. febr. 8. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én munkahelyemen 1500+ nő dolgozik, lövésem sincs arról, hogy kinek milyen a szexuális élete.

Arra nem gondoltál, hogy egyszerűen TE nem kellesz? - mindenféle álszentség nélkül.

Nem egyszerűen dugni akarnak, hanem VALAKIVEL... és az meg már megvan.

2016. febr. 8. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
#6: igen, munkahelyeKen-t olvastam először, bocsesz...
2016. febr. 8. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!