Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fullos nő ismerősöm, mindenki elvan ájulva tőle, és az exe elmondta a haverjainak hogy szex közbe kérte tőle a csaj, h alázza őt meg. Pofozza, a ***verje arcon, beszéljen vele csúnyán, tépje meg, a kerdesem hogy ez hogy jöhetett a csajnál? :D
Undorító az exe...
És ti ezen röhögtök?
Vannak akiket bántalmaztak korábban és emiatt van ez náluk,de nem mindenkinél.
Egyszeruen neha a noknek bejon ha nem himestojasknet bannak veluk. Nem Kell mindig durvulni, De van ha az hoz izgalomba egy not ha egy kicsit alarendeltnek erzi magat szex kozben mert igy dominansabbnak tunik a pasi.
18/L
írtam egy szóval is hogy nekem mondta es hogy nevettem?? szerintem nem. csupán elgondolkodtam rajta
nemhinnem h ot vertek, alapbol boxol a nő, es eleg eros egyeniseg
kepet nem rakok rola nem vagyok szemét, de hidd el tenyleg gyonyoru lany !!
hat nemtudom en nagyjabol ismerem, a szulei gazdagok, megvan mindene, markas ruhai , cipoi magassarkui stb
Szex közben más az ember lánya mint az utcán. Amiket leírtál azt egy jó pasi kérés nélkül csinálja, mert JÓ Pasi. Sokaknak bejön az ilyesmi, pl. nekem is bár nem vagyok "fullos".
Az exe viszont egy patkány. Még jó hogy megszabadult tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!