Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy fullos nő ismerősöm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fullos nő ismerősöm, mindenki elvan ájulva tőle, és az exe elmondta a haverjainak hogy szex közbe kérte tőle a csaj, h alázza őt meg. Pofozza, a ***verje arcon, beszéljen vele csúnyán, tépje meg, a kerdesem hogy ez hogy jöhetett a csajnál? :D

Figyelt kérdés
pszichologiailag ez mit takarhat??:)

2015. okt. 15. 23:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

igen valóban paraszt az exe

nem a csaj érdekel, hanem hogy egy szép lánynak mi szüksége erre, jó mondjuk nekem is bejön, de én mindig azthittem h más vagyok:D

2015. okt. 15. 23:24
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Mert már rettentően unja a pasikat, akik lemennek neki kutyába, csak hogy hozzájuk szóljon.

Egy bika kell, aki átgázol rajta

2015. okt. 15. 23:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbállak megérteni... Szóval, ha egy lány "nem szép" (szerinted) akkor már érthető, hogy miért van szüksége erre? Egyébként mindenki más.
2015. okt. 15. 23:38
 14/19 A kérdező kommentje:

utolso :már rájöttem h hülyeséget írtam, reméltem nem veszi észre senki :)

utolsoelotti: igen 100%

2015. okt. 15. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Mivel az exe, ezért lehet, hogy nem kéne elhinni minden szavát, amit a csajról mond. Simán lehet, hogy nem igaz, csak meg akarja alázni a csajt az ismerettségi körében.
2015. okt. 15. 23:59
 16/19 anonim ***** válasza:
Fiatalok lehettek.. Ez egy ismert "szokásos" ízlés, nézz utána fétis/SM/BDSM keresésekkel, akárcsak a GYKn is többtucat ilyen kérdésfolyam van!
2015. okt. 16. 00:13
 17/19 anonim ***** válasza:
gondolom erre izgul.
2015. okt. 16. 07:05
 18/19 anonim ***** válasza:

általában a domináns, sikeres nők szeretnek alul rendeltek lenni szex közben. És minél dominánsabb, annál jobban jó ez.

Gondolkozz el, a legnagyobb SUB kultúra a menő üzletembereknél megy, akik milliókkal játszanak és sok ember felett "uralkodnak" és néha az kell, hogy mások uralkodjanak felettük változatosság miatt.

Ha a csaj is ilyen életben domina, erős, határozott, sportos, akkor néha kell neki, hogy alárendelt legyen. És ezzel nincs semmi baj.

Párom is vezetői pozícióban van, mégis itthon nem szeret irányítani és inkább SUB, de az életben DOM.

Viszont ha meg szeretnéd szerezni a csajt, akkor már tudod, hogy mi az ami begerjeszti. De óvatosan bánjál vele, mert ha egyből dominánsan viselkedsz, akkor elijeszted.

2015. okt. 16. 11:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Teso ez azt jelenti hogy dzsukel vagy
2018. dec. 28. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!