Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak úgy egyéjszakásként lefekszem egy fiúval, akkor biztosan el fogja mondani a haverjainak?
Figyelt kérdés
Nem csak egyszer, hanem néha összejárogatnánk, de nem lenne semmi komoly. A fiúk ezt elmondanák a haveroknak, hogy kit fektettek meg?
Mindketten 23 évesek vagyunk
2020. júl. 8. 10:01
1/15 anonim válasza:
Férfiként nem tudom elképzelni hogyan lehet olyannal szexelni akiben nem bízol meg.
2/15 anonim válasza:
Van, aki elmondja, van, aki nem. Nagyobb eséllyel igen.
4/15 anonim válasza:
sosem beszéltem senkinek a partneremről
6/15 A kérdező kommentje:
Évek óta ismerem, a sógorom egyik barátja, komolyaban 2 hete kezdtünk el ismerkedni. De ennyire mélyen nem ismerem, hogy elfecsegné-e, nem akarom hogy a nővérem fülébe jusson ha csak szex lesz belőle. Ő még mindig kilányként néz rám.
2020. júl. 8. 10:22
7/15 A kérdező kommentje:
*kislányként
2020. júl. 8. 10:23
8/15 anonim válasza:
Nagy tévedésben él aki azt hiszi, hogy a pasiknál ez napirendi téma.
Engem meg a haverjaimat speciel pont nem érdekli, hogy ki kivel, mikor.
9/15 anonim válasza:
Én nem mondanám el. 🙂 Helyette viszont jól szétqrnám mindenedet, mindig. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!