Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ha egy fiú mondja a haverjainak, hogy megd*gna egy csajt, de közben van barátnője?

Figyelt kérdés
Ha mondja,akkor csinálná is,gondolom.Láttam,hogy a párom ilyeket irt egy lányról a barátjának.Nagyon zavar,de nem szeretnék vele feleslegesen vitatkozni. Szerintetek ez helyénvaló?

2016. dec. 9. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
A haverjanak mondja az ember, mert huseget fogadott, nem vaksagot... Ha ugy beszel a temarol, hogy a baratnoje is hallja, akkor csak siman paraszt, de mindenki beszel rola... Az, hogy meg is teszi, az egy masik kerdes. En is szoktam beszelni ilyenrol, de soha eletemben nem jutott eszembe, hogy megcsaljam a felesegemet.
2016. dec. 9. 16:23
 2/10 anonim ***** válasza:
42%
Természetes dolog.
2016. dec. 9. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

Tény, hogy nem szerelmes beléd.

Egy szerelmes ember ilyet sosem mond.

Lehet, hogy szeret de közben másokon is megakad a szeme sajnos.

Beszéljétek ezt meg!

2016. dec. 9. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Az :D
2016. dec. 9. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Naná, úgy minden harmadik nőt:) Viszont, ez, egyáltalán nem jelent semmit. Vagy is, ilyen kijelentések, nem azt jelentik, hogy meg is csal.
2016. dec. 9. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
5%

Igen.

A barátok azért is vannak "tartva" barátnő/feleség mellett, mert nekik olyanokat is el lehet mondani, amin a lány kiakadna.

Nekem még manapság kicsit fura is, hogy ennyire titokban kell tartani a dolgot. De ha a nők ennyire ezt akarják, akkor legyen.

Én elfogadom hogy a nők és a férfiak nem egyformák, már csak a nőknek kéne elfogadni hogy a nők és a férfiak nem egyformák

2016. dec. 9. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, 6-oska te vágnád be elsőre a durcit, ha ilyet hallanál a saját párodtól.

Mert azt ugye nem gondolod, hogy a nők meg vakok vagy nem akad meg a szemük a szépen. ;)

2016. dec. 9. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:
31%

Miért kell lekezelni? Normálisan, ember módra nem lehet válaszolni? A valóságban is így beszélnél?

Persze hogy bevágnám. Hiszen ő ő, én meg én vagyok. Nyilván mindenki mást visel el saját magától mint a másiktól. Ami magadban nem idegesítő magad számára, ugyanaz a másikban még lehet az. Ennek a beismerése hogy ezzel minden ember így van nemtől függetlenül, egy fontos lépés az önismeret útján azt gondolom.

Meg az a különbség, hogy a férfiak sokkal több nőt megdugnának, mint ahány férfival a nők dugnának.

Egy nőnek nem kell a férfi zsánerének lenni, hogy a férfi dugni akarjon vele. Felülök a buszra és látok 5 nőt, akiket megdugnék. Átmegyek a zebrán és látok magammal szemben 2 nőt, akiket megdugnék.

A nők ezzel szemben a "kevesebb, de jobb" elvében élnek.

2016. dec. 10. 08:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Az nem önismeret, hogy amit saját magadtól elfogadsz és konkrétan leírod, hogy nem is érted, hogy a másik féltől ezt titkolni kell, miért nem fogadja el, miért nem lehet erről beszélni.:("Nekem még manapság kicsit fura is, hogy ennyire titokban kell tartani a dolgot. De ha a nők ennyire ezt akarják, akkor legyen.

Én elfogadom hogy a nők és a férfiak nem egyformák, már csak a nőknek kéne elfogadni hogy a nők és a férfiak nem egyformák")

MAJD utána tökéletesen ugyanazt leírod saját MAGADRA vonatkoztatva is, amit a "másik" oldalban "nem értesz", leírod, hogy miért is nem esik jó ilyenről beszélni, és hogy te sem szeretnéd hallani.

Ez nem önismeret, ez ellentmondás.

""Persze hogy bevágnám.Hiszen ő ő, én meg én vagyok. Nyilván mindenki mást visel el saját magától mint a másiktól. Ami magadban nem idegesítő magad számára, ugyanaz a másikban még lehet az. ...egy fontos lépés az önismeret útján azt gondolom. "

Abban viszont van valami, hogy a női kitekingetést azért nézik rosszabb szemmel a mai napig, mint egy férfiét, mert a nő részéről ezt nagyon gyorsan összekötik az érzelmi síkkal ( most tekintsünk el attól, hogy ez akár így van, akár nem, itt a hangsúly azon, van, hogy ezért ítélik el jobban, ahogy te is írtad, ezért nem akarnál te sem hallani a párodtól ilyenről).

Egy nőnél is működik a szex csak vonzalom alapján, szerelem nélkül. A nőnél ezt azért nem tudod elfogadni te sem, mert az érzelmi elem miatt aggódsz, ami kialakulhat. Holott az igazság az, hogy nem feltétlenül a nőnél jön elő hamarabb ( nyilván neked is van több ismerősöd is, akit a nő kosarazott ki, mert nem akart tőle többet.) A férfi valójában ugyanúgy átbillenhet, még ha csak pusztán a szexuális vonzalom van/volt a dologban.

Szóval ez csak egy általad is felállított védőbástya ( én féfi vagyok, nekem ez természetes, hiszen férfi mivoltommal együtt jár), ami mögé lehet takarózni, de valójában mindkét részről pontosan ugyanazért nem számolunk be, és nem akarunk hallani ezekről a dolgokról.

(Bocs, ha elsőre nyers voltam.) :)

2016. dec. 10. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem rohadtul nem normális. Poénból esetleg. A #3-assal értek egyet,aki tényleg szerelmes,az csodálja a szerelmét és eszébe se jutna másra "nőként" tekinteni. Amúgy meg egy igazán jól működő kapcsolatban meg lehet ezt beszélni.Nagyon sok nő is így van ezzel ha szerelmes. És szerintem jogos ez viszont elvárni. Meg személyfüggő is,hogy kinek mi számít megcsalásnak,vagy bántónak. Van akinek a megcsalás nem csak fizikai,de gondolati síkon is megcsalásnak számít.Mert mondjuk ha a párod valakit kíván de csak azért nem dugja meg mert foglalt,az mivel jobb?
2017. febr. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!