Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az ha egy fiú mondja a haverjainak, hogy megd*gna egy csajt, de közben van barátnője?
Tény, hogy nem szerelmes beléd.
Egy szerelmes ember ilyet sosem mond.
Lehet, hogy szeret de közben másokon is megakad a szeme sajnos.
Beszéljétek ezt meg!
Igen.
A barátok azért is vannak "tartva" barátnő/feleség mellett, mert nekik olyanokat is el lehet mondani, amin a lány kiakadna.
Nekem még manapság kicsit fura is, hogy ennyire titokban kell tartani a dolgot. De ha a nők ennyire ezt akarják, akkor legyen.
Én elfogadom hogy a nők és a férfiak nem egyformák, már csak a nőknek kéne elfogadni hogy a nők és a férfiak nem egyformák
Jajj, 6-oska te vágnád be elsőre a durcit, ha ilyet hallanál a saját párodtól.
Mert azt ugye nem gondolod, hogy a nők meg vakok vagy nem akad meg a szemük a szépen. ;)
Miért kell lekezelni? Normálisan, ember módra nem lehet válaszolni? A valóságban is így beszélnél?
Persze hogy bevágnám. Hiszen ő ő, én meg én vagyok. Nyilván mindenki mást visel el saját magától mint a másiktól. Ami magadban nem idegesítő magad számára, ugyanaz a másikban még lehet az. Ennek a beismerése hogy ezzel minden ember így van nemtől függetlenül, egy fontos lépés az önismeret útján azt gondolom.
Meg az a különbség, hogy a férfiak sokkal több nőt megdugnának, mint ahány férfival a nők dugnának.
Egy nőnek nem kell a férfi zsánerének lenni, hogy a férfi dugni akarjon vele. Felülök a buszra és látok 5 nőt, akiket megdugnék. Átmegyek a zebrán és látok magammal szemben 2 nőt, akiket megdugnék.
A nők ezzel szemben a "kevesebb, de jobb" elvében élnek.
Az nem önismeret, hogy amit saját magadtól elfogadsz és konkrétan leírod, hogy nem is érted, hogy a másik féltől ezt titkolni kell, miért nem fogadja el, miért nem lehet erről beszélni.:("Nekem még manapság kicsit fura is, hogy ennyire titokban kell tartani a dolgot. De ha a nők ennyire ezt akarják, akkor legyen.
Én elfogadom hogy a nők és a férfiak nem egyformák, már csak a nőknek kéne elfogadni hogy a nők és a férfiak nem egyformák")
MAJD utána tökéletesen ugyanazt leírod saját MAGADRA vonatkoztatva is, amit a "másik" oldalban "nem értesz", leírod, hogy miért is nem esik jó ilyenről beszélni, és hogy te sem szeretnéd hallani.
Ez nem önismeret, ez ellentmondás.
""Persze hogy bevágnám.Hiszen ő ő, én meg én vagyok. Nyilván mindenki mást visel el saját magától mint a másiktól. Ami magadban nem idegesítő magad számára, ugyanaz a másikban még lehet az. ...egy fontos lépés az önismeret útján azt gondolom. "
Abban viszont van valami, hogy a női kitekingetést azért nézik rosszabb szemmel a mai napig, mint egy férfiét, mert a nő részéről ezt nagyon gyorsan összekötik az érzelmi síkkal ( most tekintsünk el attól, hogy ez akár így van, akár nem, itt a hangsúly azon, van, hogy ezért ítélik el jobban, ahogy te is írtad, ezért nem akarnál te sem hallani a párodtól ilyenről).
Egy nőnél is működik a szex csak vonzalom alapján, szerelem nélkül. A nőnél ezt azért nem tudod elfogadni te sem, mert az érzelmi elem miatt aggódsz, ami kialakulhat. Holott az igazság az, hogy nem feltétlenül a nőnél jön elő hamarabb ( nyilván neked is van több ismerősöd is, akit a nő kosarazott ki, mert nem akart tőle többet.) A férfi valójában ugyanúgy átbillenhet, még ha csak pusztán a szexuális vonzalom van/volt a dologban.
Szóval ez csak egy általad is felállított védőbástya ( én féfi vagyok, nekem ez természetes, hiszen férfi mivoltommal együtt jár), ami mögé lehet takarózni, de valójában mindkét részről pontosan ugyanazért nem számolunk be, és nem akarunk hallani ezekről a dolgokról.
(Bocs, ha elsőre nyers voltam.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!