Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy ilyeneket mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ilyeneket mond a haverjainak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy éve vagyunk együtt a barátommal, ő 25 éves én pedig 22. Amikor a haverjaival beszél teljesen más, olyan mintha teljesen más ember lenne. Én úgy gondolom jól megvagyunk, azt mondja szeret és látszik is rajta, de mégis csajokrol beszelnek es olyanokat ir hogy a hajam égnek all. Hogy hogy meghuznak ezt meg azt. Ez normális?

Valamint azt is hogy biztos nem leszek feleség, legalabbis nem az övé... Mennyire kell komolyan venni?

2016. jún. 19. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

"Valamint azt is hogy biztos nem leszek feleség, legalabbis nem az övé."

Hagyd ott, kinek kell egy éretlen, nem normális kisgyerek, aki ilyet mer mondani a haverjainak arról, akit állítólag nagyon szeret? Jobbat érdemelsz te, mint ő.

2016. jún. 19. 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Gyönyörű!

Úgy pofán verném, hogy elájulna...

Ha meg nem akarja, hogy a felesége legyél, akkor minek vele lenni?

2016. jún. 19. 13:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ha szeretek valakit, akkor nemhogy nem mondok ilyet, hanem még a haveroknak is nekiállnék, hogy hogy mer ilyet mondani.
2016. jún. 19. 13:07
 4/12 A kérdező kommentje:

Persze nem előttem.. Csak úgy alakult hogy tudok róla

Nekem egyáltalán nem ezt mutatja

Kezdem elveszíteni a hitem a férfiakban

A gyerek akinek mondta egy suttyó, nem értem miért kell neki is annak lennie

2016. jún. 19. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Kezdem elveszíteni a hitem a férfiakban

A gyerek akinek mondta egy suttyó, nem értem miért kell neki is annak lennie" Nem kell hanem (Nyisd ki a szemed!!!!) a kedves barátod is az! 'és egy suttyo miatt ne veszitsd el a hited!

2016. jún. 19. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Ja, értem. Nem a szemedbe mondja, hanem a hátad mögött. Akkor minden rendben. ;)
2016. jún. 19. 13:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Én azért vagyok vele mert szeretem és vele szeretném leélni az életem.

A kérdés az, hogy ő miért van velem..

Utolsó: Nem tudom elhinni még mindig, hogy ilyet mondott.. Vagy ennyire vak vagyok vagy ilyen kétszínű.

2016. jún. 19. 13:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Ha jól sejtem ez most irónia volt..

Nem, nincs rendben. Hogy lenne? Én sosem mondanék ilyet. Vagy ha igen az is azért lenne mert szakítok.

2016. jún. 19. 13:28
 9/12 anonim ***** válasza:
ilyen fiúknak van barátnőjük
2016. jún. 21. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:
A mai ferfiak felnek a hazassagtol mert vallasnal a nok vannak elonyosen megkulonboztetve es viszik a ferfi hazat kocsijat gyereket! Ma a noi felsobbrenduseg es a ferfiak hatranyos megkulonboztetese a jogi norma! Sajnos! Aldom az eszem hogy a volt baratnomet nem vettem el igy semmit sem tudott! Elvinni! Ja minden ferfi ilyen amugy csak a sok kis nyomi papucs nem aki a nok talpait nyalja de meg 30evesen is szuz! De nektek mi gazemberek kellunk mert mi jobban ismerunk titeket mint ti magatokat! :D 35F
2016. jún. 21. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!