Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ilyeneket mond a haverjainak?
Sziasztok! Egy éve vagyunk együtt a barátommal, ő 25 éves én pedig 22. Amikor a haverjaival beszél teljesen más, olyan mintha teljesen más ember lenne. Én úgy gondolom jól megvagyunk, azt mondja szeret és látszik is rajta, de mégis csajokrol beszelnek es olyanokat ir hogy a hajam égnek all. Hogy hogy meghuznak ezt meg azt. Ez normális?
Valamint azt is hogy biztos nem leszek feleség, legalabbis nem az övé... Mennyire kell komolyan venni?
"Valamint azt is hogy biztos nem leszek feleség, legalabbis nem az övé."
Hagyd ott, kinek kell egy éretlen, nem normális kisgyerek, aki ilyet mer mondani a haverjainak arról, akit állítólag nagyon szeret? Jobbat érdemelsz te, mint ő.
Gyönyörű!
Úgy pofán verném, hogy elájulna...
Ha meg nem akarja, hogy a felesége legyél, akkor minek vele lenni?
Persze nem előttem.. Csak úgy alakult hogy tudok róla
Nekem egyáltalán nem ezt mutatja
Kezdem elveszíteni a hitem a férfiakban
A gyerek akinek mondta egy suttyó, nem értem miért kell neki is annak lennie
"Kezdem elveszíteni a hitem a férfiakban
A gyerek akinek mondta egy suttyó, nem értem miért kell neki is annak lennie" Nem kell hanem (Nyisd ki a szemed!!!!) a kedves barátod is az! 'és egy suttyo miatt ne veszitsd el a hited!
Én azért vagyok vele mert szeretem és vele szeretném leélni az életem.
A kérdés az, hogy ő miért van velem..
Utolsó: Nem tudom elhinni még mindig, hogy ilyet mondott.. Vagy ennyire vak vagyok vagy ilyen kétszínű.
Ha jól sejtem ez most irónia volt..
Nem, nincs rendben. Hogy lenne? Én sosem mondanék ilyet. Vagy ha igen az is azért lenne mert szakítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!