Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális hogy ilyeneket mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ilyeneket mond a haverjainak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy éve vagyunk együtt a barátommal, ő 25 éves én pedig 22. Amikor a haverjaival beszél teljesen más, olyan mintha teljesen más ember lenne. Én úgy gondolom jól megvagyunk, azt mondja szeret és látszik is rajta, de mégis csajokrol beszelnek es olyanokat ir hogy a hajam égnek all. Hogy hogy meghuznak ezt meg azt. Ez normális?

Valamint azt is hogy biztos nem leszek feleség, legalabbis nem az övé... Mennyire kell komolyan venni?

2016. jún. 19. 12:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, irónia volt amit írt a másik válaszoló, mivel a hátad mögött semmibe vétel és ilyen lekezelő stílus legalább ugyanolyan undorító, csak még gerinctelen is, mert a szemedbe meg mást mond/mutat.

"Valamint azt is hogy biztos nem leszek feleség, legalabbis nem az övé."

Na ez a mondat viszont elég egyértelmű és nem, nem azért, mert most még nem tervez ilyet az ember.

Nem kell feleségül vennie, nyilván, én sem akartam soha és nem is vagyok oda a házasságért, de azért a hozzáállás a másikhoz magáért beszél.

Az én barátom mikor az elején össze akart jönni velem, mondtam hogy haladjunk kicsit lassabban, erre ő, hogy oké, ő sem akar rögtön feleségül venni. Ennek már 5 éve és azóta a kezem is megkérte.

Ha valaki szereti a másikat és komolyan gondolja vele, nem csinál ilyeneket. Persze, ahogy én is kibeszélem olykor a csajokkal ha jó pasit látok, a férfiak is a haverral, de vannak fokozatok, meg az sem mindegy, hogy állandóan erről megy-e a téma, mert az is sokat mond el, ha folyamatosan a csajokat lesik meg vitatják meg.

Azt te tudod, milyen mértékben megy ez az egész, és mennyire gondolja komolyan. Mert adott környezetben a feleséges rész is lehet poén vmilyen szinten, hogy "én ugyan nem házasodok meg". Neked kell ismerned őt.

2016. jún. 21. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen 35F félék meg kellenek ugyan a halálnak, azok meg csak a buta, idióta p.icsáknak kellenek, és meg is érdemlik egymást. ;))
2016. jún. 21. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!